Rapperul B-Free este arestat de poliţie pentru că a recurs la violenţă împotriva lui Kingchi Mane

El rapero B-Free arrestado por agresión contra el rapero Kingchi Mane

Rapperul B-Free a fost arestat de către Departamentul de Poliție din Yongsan, după ce a atacat un alt rapper pentru că i-a lăsat comentarii neplăcute pe contul de socializare.

Pe 23 mai, acesta a mers în parcarea unei clădiri de apartamente din cartierul Huam, districtul Yongsan, Seul și a început să-l lovească în faţă pe rapperul Kingchi Mane. Polițiștii au ajuns la locul incidentului după ce au primit câteva telefoane și l-au arestat pe B-Free la faţa locului.

Kingchi Mane, a fost un rapper care a participat la emisiunea „Show Me the Money 8” de pe Mnet. Acesta a postat dovezi ale atacului pe contul său personal de Instagram.

Alături de fotografiile cu rănile de pe față, rapperul a scris: „Vorbeam cu B-Free despre comentariile pe care le-am făcut pe Instagram și mi-a cerut să-i spun adresa mea de acasă, crezând că vom vorbi amiabil pentru a rezolva problema. Însă, în jurul orei 20:20 (ora coreeană), a venit la mine acasă și a recurs la violență, poliția arestându-l la fața locului. A fost un artist pe care l-am respectat, dar acum nu mai pot face acest lucru. El a spus că îi place să lovească oamenii, așa că sper că va plăti pentru ce a făcut.” 

https://www.instagram.com/p/CAiQif1p6Tp/?utm_source=ig_embed

În timpul zilelor de facultate, Kingchi Mane a fost implicat într-un chat controversat, unde se bănuia că ar putea exista hărțuire sexuală a studenților din aceea facultate. Când rapperul a apărut la „Show Me the Money 8” în 2019, controversele sale din trecut au fost descoperite, cerându-şi scuze pentru implicarea sa şi postând o notă scrisă de mână. Apoi, rapperul a fost eliminat din emisiune.

Sursa: soompi.es

Un gând despre „Rapperul B-Free este arestat de poliţie pentru că a recurs la violenţă împotriva lui Kingchi Mane

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s