Directorul Pledis Entertainment și-a atribuit banii din drepturile de autor ale pieselor IZ*ONE?

Directorul general al companiei Pledis Entertainment, Han Sung Soo, este acuzat că a furat banii obținuți din drepturile de autor ale pieselor trupei IZ*ONE.

SO JAY a participat la scrierea a opt piese. Aceasta a scris versurile pentru cinci dintre melodiile de pe mini albumele trupei și alte 3 piese de pe albumul complet. Conform Dispatch, SO JAY ar fi soția lui Han Sung Soo și potrivit sursei media, aceasta nu a participat, de fapt, în scrierea niciuneia dintre acele piese.

Pledis Entertainment a declarat că SO JAY este, de fapt, Han Sung Soo, folosind numele soției sale. Cu toate astea, Dispatch susține că Han Sung Woo deja primea bani fiind producătorul trupei IZ*ONE și că acesta ia banii care nu îi aparțin, din drepturile de autor.

O sursă a spus: „Acesta primește un venit din producere, așa că, probabil, are grijă cu CJ acum. Dacă nu are nimic de ascuns, nu ar fi avut motiv să folosească numele soției sale.” Dispatch a mai declarat că drept consecință, se face și evaziune fiscală.

Cu toate astea, Han Sung Woo a declarat că nu există nicio problemă cu impozitarea și drepturile de autor. Acesta doar voia să fie plătit pentru munca sa: „Voiam să mi se plătească pentru ce am făcut. Nu mi-am păstrat mândria de producător și am fost lacom. Îmi pare rău.”

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s