Singurii 2 idoli din K-Pop care au fost aleși muzele CHANEL

Majoritatea idolilor au cochetat cu brandul de lux CHANEL, însă numai doi dintre ei au fost norocoși să fie și muzele mărcii.

Deși mulți visează să poarte îmbrăcămintea făcută de CHANEL, nu oricine se potrivește ca imagine viziunii celebrei case de modă.

De ce femeile din lumea întreagă vor să se îmbrace în hainele produse de brand? Cu siguranță că motivul este mai mult decât asocierea numelui cu hainele sofisticate și stil.

Jennie de la BLACKPINK și G-Dragon din Big Bang, pe care toți fanii K-Pop au ajuns să-i cunoască drept „CHANEL umani”, sunt cei doi idoli la care mulți se gândesc instantaneu atunci când logo-ul CHANEL apare pe scena K-Pop. În mare măsură, CHANEL a devenit sinonim cu numele artiștilor din Coreea de Sud.

G-Dragon poartă mai bine ținutele CHANEL decât majoritatea femeilor, fiind, de asemenea, unul dintre preferații regretatului Karl Lagerfeld, acesta fiind un motiv suplimentar evident pentru care să fie ales ambasadorul mărcii.

Jennie a fost numită muza liniei de produse de înfrumusețare CHANEL din Coreea de la începutul anului 2018, iar, în cele din urmă, a devenit ambasadorul CHANEL Coreea nu după mult timp. Dar ce face chimia lui Jennie cu CHANEL atât de perfectă?

Deși am dori să oferim un răspuns simplu, cum ar fi faptul că ea s-a  născut pentru a etala anumite calități excepționale, există câteva alte argumente vizibile. În primul rând, idolul are un gust rafinat. Asta îi permite să stabilească tendințele fără a fi nevoită să depună eforturi prea mari. Spre exemplu, Jennie a reușit să poarte o ținută clasică și să o transforme instantaneu în trend. Vă mai amintiți când a purtat costumul de tweed în timpul Săptămânii modei de la Paris?

O altă calitate a lui Jennie este aceea că reușește să amestece și să potrivească perfect piesele vestimentare, vechi și noi. Deși are o avere considerabilă, ea dovedește că nu are nevoie  să poarte tot timpul cele mai noi haine, știind perfect cum să utilizeze hainele din colecții mai vechi și să arate impecabil, ieșind în evidență.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s