JYP Entertainment amenință persoanele care invadează intimitatea membrilor DAY6

Se pare că membrii DAY6 sunt constant urmăriți, fapt ce a determinat agenția JYP să amenințe cu luarea de măsuri legale pentru protejarea siguranței și vieții private a artiștilor.

Pe 28 mai, JYP Entertainment a emis o declarație privind luarea de măsuri legale împotriva încălcărilor continue ale vieții private a DAY6.

Declarația spune:

În ciuda faptului că am emis mai multe notificări despre regulile privind siguranța și confidențialitatea artiștilor noștri, artiștii noștri continuă să fie stresați din cauza comportamentelor excesive, cum ar fi faptul că sunt urmăriți în timpul programului personal și încercarea de a intra în locația unde se află sau că sunt așteptați afară.

Comportamentul repetat, cum ar fi încercarea de a contacta pe cineva atunci când ți-ai făcut intențiile clare, urmărirea de departe, pândirea sau așteptarea lor pe ascuns este o încălcare a drepturilor și se pedepsește conform legilor existente. În prezent colectăm dovezi cu privire la aceste încălcări ale drepturilor artiștilor noștri (inclusiv imagini filmate cu camerele video din clădirea agenției noastre).

În viitor, dacă aceiași oameni au comportamente repetate care încalcă siguranța și confidențialitatea artiștilor noștri, indiferent dacă au primit avertismente sau au fost pe lista neagră, vă informăm că este posibil să luăm măsuri legale.

Vă solicităm cu sinceritate să permiteți ca DAY6 să se bucure de odihna lor și să își vadă de viața lor de zi cu zi pentru a reveni chiar mai bine decât înainte.

DAY6 a lansat recent noul lor album  “The Book of Us: The Demon” și melodia de titlu “Zombie.”

Atât albumul, cât și melodia principală s-au descurcat bine în topurile muzicale naționaleși internaționale. Înainte de revenire, DAY6 a anunțat o suspendare temporară a promoțiilor pentru ca membrii să se poată concentra asupra sănătății lor mintale.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s