[Buzz] Benzile speranței pentru cei care așteaptă să fie găsiți

Benzile speranței pentru cei care așteaptă să fie găsiți

Articolul este preluat de pe IqAds.

De Ziua Internațională a copiilor dispăruți, pe 25 mai, Cheil Worldwide din Seul și Agenția Națională de Poliție din Coreea de Sud au lansat o campanie pentru a găsi copiii dispăruți din țară.

În vreme de pandemie, când (încă) foarte multă lume stă acasă și folosește frecvent servicii de curierat, autoritățile împreună cu creativii s-au gândit că ar fi momentul potrivit pentru a răspândi și a aduna informații despre copiii dispăruți, cu ajutorul benzilor de ambalare a coletelor.

„Benzile speranței” conțin imagini și informații despre 28 de copii, afișând fotografii făcute în momentul dispariției lor, dar și imagini cu posibile evoluții de vârstă, folosind tehnologia dezvoltată de poliția coreeană, împreună cu alte informații despre aspectul lor și locul unde au fost văzuți ultima dată.

De asemenea, alături de fotografii, există un cod QR care se conectează la o aplicație mobilă, unde oamenii pot raporta și căuta mai multe informații despre copiii dispăruți, precum și pot înregistra amprentele copiilor lor, ce pot fi utilizate ulterior, în caz de dispariție.

Aceste benzi vor fi folosite pentru ambalarea aproximativ a 620 000 de colete ce vor fi livrate în toată țara prin intermediul furnizorilor de servicii de curierat Korea Post și Hanjin Transport.

Sursa: IQADS

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s