Fanii kpop au spamat aplicația mobilă a Departamentului de poliție din Dallas cu fan cam-uri

dahyun twice ryujin itzy fancam blm

Știm cu toții că atunci când fanii kpop se mobilizează se poate porni și un război. De data aceasta, fanii k-pop, indiferent de ce preferați are fiecare, au reușit să spameze aplicația mobilă a Departamentului de Poliție din Dallas, cu un scop nobil.

Cum spune articolul de unde am luat știrea „Revoluția poate nu este televizată, dar conține un clip cu Lisa din BLACKPINK dansând.”

Ei bine, Departamentul de Poliție din Dallas, Statele Unite, a postat postat pe Twitter o informație spunând „Dacă aveți un video cu o activitate ilegală din timpul protestelor și încercați să ne-o oferiți, puteți face acest lucru descărcând aplicația iWatchDallas și puteți rămâne anomim.” Acest lucru vine în contextul protestelor din Statele Unite, în care mai multe persoane au fost arestate, protestatarii find nemulțumiți de cum a fost tratat George Floyd.

La auzul acestei veștii, fanii kp-op nu au stat pe gânduri și au împărtășit și ei video-uri, dar nu cu ilegalități, ci cu artiștii preferați. Astfel, fanii k-pop au încărcat atât de multe clipuri, încât aplicația a cedat. Acest lucru i-a făcut pe cei din Departamentul de Poliție să scrie din nou pe Twitter declarând că „Din cauza unor dificultăți tehnice, aplicația iWatch Dallas va fi temporar indisponibilă.”

Pe lângă spam-ul cu fan cam-uri, internauții au dat aplicației un review de o stea atât pe App Store cât și pe Google Play, scriind la review Black Lives Matter și cerând justiție pentru George Floyd.

Din punctul meu de vedere, problema nu era aplicația, care avea un scop bun, ci faptul că poliția încearcă să aresteze și mai mulți oameni care cer justiție, cerându-le altor oameni să îi toarne.

Ce părere aveți despre ce au făcut fanii kpop?

Sursa: 9Gag, Vulture

Un gând despre „Fanii kpop au spamat aplicația mobilă a Departamentului de poliție din Dallas cu fan cam-uri

  1. jwalker

    in sfarsit si-au folosit fancam-urile cu folos 💪💪 si daca tot e vorba de puterea fandom-ului kpop cand vine vorba de facut spam, n-ar fi rau deloc ca un articol despre un proiect de pe youtube sa fie postat. Este vorba despre un youtuber, link catre video:

    asta e un mod in care oricine poate ajuta, orice fandom face streaming party uri pentru comeback

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s