Song Joong Ki anunţă că se va retrage din filmul “Season of You and Me”

Song Joong Ki anuncia decisión de retirarse de próxima película

Actorul Song Joong Ki a anunțat că va părăsi distribuția filmului “Season of You and Me”.

Pe 5 iunie, agenția lui Song Joong Ki, History D&C, a declarat că acesta va părăsi filmul din cauza unui conflict neașteptat cauzat de pandemia COVID-19.

Un reprezentant al agenției a comentat: „Song Joong Ki nu va apărea în noua producţie „Season of You and Me”. Datorită unei situații neașteptate, el a trebuit să-şi modifice programul pentru a doua jumătate a anului. Însă, alte planuri nu au fost decise încă.”

Reprezentantul a mai adăugat că: „Song Joong Ki intenționează să se concentreze pe promoțiile programate pentru filmul său ‘Space Sweepers’, care va fi lansat în această vară.”

La începutul acestui an, s-a dezvăluit că noul film cu acesta „Bogotá” a oprit filmările din cauza problemelor de securitate după focarul COVID-19. În timp ce noua producţie era filmată în Columbia, distribuția și echipajul s-au întors în Coreea mai devreme decât era planificat în martie, iar producătorii au anunțat ulterior că filmările vor fi amânate până anul viitor.

Song Joong Ki a anunţat apoi ca va juca în „Season of You and Me”, un film biografic despre regretatul cântăreț și compozitor Yoo Jae Ha. Cu toate acestea, deoarece filmul a tot amânat în mod neașteptat programul său de producție pentru anul viitor, actorul a fost obligat să facă modificări în programul său.

Între timp, ‘Space Sweepers’ se pregătește să apară pe marile ecrane în această vară.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s