Haechan din NCT se plânge pe fanii sasaeng, iar aceștia se răzbună pe idol

NCT’s Haechan Opens Up About Struggles With Sasaengs During Live Broadcast

Haechan din NCT s-a plâns pe fanii sasaeng care îi încalcă permanent intimitatea, iar aceștia, la rândul lor, s-au răzbunat pe idol!

În timpul unei transmisiuni în direct de pe Naver V Live, Haechan din NCT a vorbit despre fanii sasaeng și i-a rugat să se gândească și la ceea ce simt idolii pe care îi urmăresc. În data de 6 iunie, Haechan discutat live cu fanii săi despre ziua sa de naștere și cadourile pe care le-a primit de la colegii de trupă. Acesta a mai spus că NCT 127 a avut ocazia să-și salute câțiva dintre fanii săi pentru prima oară după multă vreme.

Idolul s-a emoționat vorbind despre cât de fericit era să-i vadă explicând: „Am ieșit astăzi să filmăm și în momentul în care plecam, erau atât de mulți Cizennies (porecla dată de NCT pentru fanii lor) ce au venit să ne vadă. Eram așa de fericit să-i văd, însă mai mult de atât, chiar m-au copleșit emoțiile în acea zi. Cred că mi-a fost extrem de dor de energia de  la Cizennies.”

„Nu mi-am putut ascunde emoțiile,” a continuat acesta. „Cred că s-a văzut pe fața mea. Așa că înainte să-mi fi dat seama, le dădeam din mâini și strigam „ce mult timp a trecut!”, chiar trecuse mult timp. Mi-aș fi dorit să rămân un pic mai mult, dar eram fericit din simpul fapt că v-am simțit din nou energia, chiar dacă a fost pentru un moment doar. Așa că, vreau să le mulțumesc mult fanilor ce au venit astăzi.”

Cu toate astea, mai târziu, Haechan a devenit serios și a menționat faptul că erau multe persoane care așteptau în fața apartamentului NCT 127.

„E ceva ce chiar vreau să vă spun. Nu se referă la toți, ci doar la unele persoane. Sincer, e atât de distractiv să-mi petrec timpul alături de fanii mei și asta mă face atât de fericit. Indiferent cum alegeți să vă exprimați iubirea pentru noi, o vom accepta cu recunoștință. Dar sunt câteva persoane ce așteaptă în fața apartamentului nostru. Și nu e vorba doar de noi – e la fel și pentru apartamentul NCT Dream. Sincer să fiu, știu că chiar dacă voi spune asta, ei vor continua să vină. Le-am și spus-o direct și am cerut ajutorul altora, dar fără folos.”

Haechan a continuat: „E aiurea să spunem „E în regulă să ne simțim incomod”. Vrem doar să ne putem odihni în apartamentul nostru sau să ieșim să mâncăm împreună. E greu să facem asta când sunt oameni care ne fac să ne simțim incomod.”

Haechan apoi s-a adresat fanilor sasaeng direct: „Știu că faceți asta pentru că ne iubiți-”, apoi s-a oprit și a adăugat: „Nu, de fapt, e mai greu pentru noi să înțelegem de ce faceți asta dacă ne iubiți. Și nu e vorba de noi doar. Vecinii noștri s-au plâns și ei de nenumărate ori, însă tot ce putem să facem e să ne cerem scuze”.

Idolul a accentuat din nou că nu se referă la majoritatea fanilor și a explicat că îl face fericit faptul când fanii NCT se aproapie de el pentru a-l saluta sau a-i cere un autograf.

„Din cauza situației neplăcute de acum, nu avem prea multe oportunități de a ne vedea fanii. Așa că, dacă se întâmplă să întâlnim vreun fan pe stradă sau în altă parte, iar cineva se apropie de noi și spune „sunt fanul vostru”, ne face extrem de fericiți. Nu avem nimic special, dar faptul că cineva ne place și se apropie de noi pentru a discuta e minunat. Și pentru că ne iubesc, vrem să îi răsplătim, așa că dacă ne cer un autograf, îl oferim cu mare plăcere.”

„Dar acești oameni nu sunt la fel. Serios, sunt total opusul. După cum am spus anterior, știu că vor veni oricum chiar dacă spun asta, dar sper că nu se vor simți bine după vorbele mele. Sper că vor înțelege că e o rușine ce fac.”

Haechan a clarificat încă o dată: „E vorba de o mică parte. Chiar dacă sunt mulți afară, e vorba de vreo 20 de persoane”.

„Vreau să știe,” a încheiat el, „că toți membrii sunt stresați din cauza lor”.

Ulterior, fanii sasaeng s-au înfuriat și au dezvăluit pe internet niște poze în care Haechan e beat și înceracă să prindă un taxi, dar cade jos. De asemenea, se presupune că membrul Doyoung a venit să-l ajute.

sursă (1) (2)

2 gânduri despre „Haechan din NCT se plânge pe fanii sasaeng, iar aceștia se răzbună pe idol

  1. Dumi

    Doamne ce nenorociti! Dupa ce comit ilegalitati si incalca viata personala acuma se razbuna….😂😂😂 După ce Haechan le-a cerut in mod politicos sa ii lase in pace pe el si ceilalti membrii….oamenii astia chiar sunt bolnavi grav. Sper ca SM sa ia masuri!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s