V din BTS are de gând să lansează primul mixtape în acest an?

V de BTS comparte el objetivo de lanzar su primer mixtape este año

Se pare că V din BTS are mari planuri pentru anul acesta.

Pe data de 9 iunie, idolul masculin a ţinut un live şi a dezvăluit: „Am scris multe piese în ultima vreme. M-am concentrat foarte mult să scriu cântece și mereu termin ziua cu o băutură. Da, asta este viața pe care o trăiesc”.

El a continuat să spună: „Nu sunt sigur cine va fi următorul membru care va lansa un mixtape după cel a lui Suga, dar voi încerca să-l lansez anul acesta”.

„Nu ştiu câte melodii va avea mixtape-ul, dar cred că la moment am vreo opt piese scrise”, a spus V. „Nu sunt sigur dacă le voi pune pe toate şi mă gândesc mult la asta. Vreau doar să le ofer fanilor ARMY cântece bune, așa că mă gândesc foarte mult în timp ce le scriu.”

„Probabil toți membrii au făcut asta, dar am scris una sau două piese pentru BTS”, a adăugat el, referindu-se probabil la piesele pe care le-a scris pentru următorul album al grupului. „S-ar putea să nu iasă acum cum îmi doresc, așa că să nu aveți așteptări prea mari.”

Apoi idolul a împărtășit că o melodie va fi asemănătoare cu „4 O’Clock”, o piesă pe care V și RM au lansat-o pentru Festa 2017.

Dacă va apărea anul acesta aşa cum intenționează membrul BTS, V va fi primul membru din formația vocală care va lansa un mixtape oficial. Până acum, doar RM, Suga și J-Hope au încântat fanii cu lansarea unui mixtape.

Sursa: soompi.es

Un gând despre „V din BTS are de gând să lansează primul mixtape în acest an?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s