Grupul 2Z criticat pentru că au folosit audioul cu Gorge Floyd când spunea că nu poate respira

Grupul rookie 2Z a primit de curând atenție din partea internauților după ce au fost printre primii care au vorbit despre mișcarea #Blacklivesmatter  pe Twitter.

Cu toate acestea, grupul recent a apărut din nou în vizorul internauților după ce membrul Hyunwoong a lansa o meldie care conține audioul cu George Floyd în care acesta spune că nu poate respira.

Acum Twitter îi acuză că au încercat să se promoveze pe scandalul black lives matter, fără a știi exact despre ce este vorba.

Mulți și-au exprimat tristețea când au auzit audioul iar fanii au început rapid să nu mai urmărească membrii pe Twitter. Hyunwoong a șters melodia și și-a cerut scuze pe instagram.

Am vrut să fac acest  lucru cunoscut lunii în moduri speciale. Am fost prea încântat, dar nu am dorit nimic rău. Îmi pare rău. Este vina mea că este un sample al vocii lui George Floys în melodie. Mulți oameni i-au ascultat vocea și s-au alărutar mișcări. De când eram mic mi-au plăcut oamenii negri, hop hop-ul și backetball-ul. Mă gândesc la ceea ce am făcut. Știu cu ce am greșit. Îmi pare rău, chiar respect și iubesc comunitatea de oameni negri. Puteți să mă înjurați pe mine dar vă rog să nu îi înjurați pe ceilalți membri. Chiar am vrut să vă iubesc și să mă alătur, dar nu am gândit bine. Din nou, îmi cer scuze.

De asemenea, grupul a postat pe Twitter un mesaj prin care își cer scuze.

Ce părere aveți?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s