BTS atrage peste 750 000 de spectatori la concertul online “Bang Bang Con: The Live”!

Trupa BTS combate pandemia cu un concert online care adună un număr impresionant de spectatori!

Pe 14 iunie , la doar o zi după ce au sărbătorit a șaptea aniversare de la debut, trupa BTS a organizat un eveniment special live care le-a oferit fanilor din întreaga lume un concert live BTS de acasă.

Timp de aproximativ 100 de minute, BTS a făcut pentru fani un spectacol emoționant, în care a prezentat unele dintre cele mai mari hituri ale trupei precum și melodii mai noi din cel mai recent album „Map of the Soul: 7” – iar răspunsul a fost exploziv! Peste 756 000 de persoane din 107 regiuni diferite de pe glob au vizionat concertul live prin metoda pay-per-view, care ce le-a oferit fanilor posibilitatea de a alege șase unghiuri diferite din care au putut viziona spectacolul.

Înainte de a evolua din nou cu piesa lor prelansată „Black Swan” și de a oferi o nouă prezentare vizuală uimitoare a hitului lor „Boy With Luv” din anul 2019, membrii BTS au dezvăluit:Am pregătit acest lucru pentru a vă dezvălui puțin din turneul nostru de concerte.“ (Turneul „Map of the Soul” al grupului, care a fost inițial programat să aibă loc din aprilie până în septembrie în aces an și care a fost amânat din cauza pandemiei COVID-19.)

În timpul concertului, Jin a subliniat că dacă BTS nu și-ar fi reînnoit contractele cu Big Hit Entertainment în urmă cu doi ani, primele lor contracte cu agenția s-ar fi încheiat cu o zi înainte, la a șaptea aniversare a grupului: „Inițial, contractele noastre trebuiau să se încheie ieri”, a remarcat Jin. „Dar, pentru că am găsit o agenție bună, vom putea, din fericire, să rămânem împreună cu colegii noștri pentru o perioadă mai lungă de timp.”

„Devin emoționat”, a continuat el, înainte de a le cere colegilor de trupă să se îmbrățișeze încă o dată.

La încheierea concertului, J-Hope le-a spus fanilor lor: „Am muncit din greu pentru a ne pregăti pentru acest concert, așa că sper că puteți simți dragostea noastră pentru scenă. Mă simt fericită și interpretând și transpirând pe scenă așa. ”

Jimin a remarcat: „Am folosit acest timp pe care a trebuit să-l petrecem fără voi pentru a încerca să creștem și să ne îmbunătățim. Sper , de asemenea, că și voi veți depăși cu succes acest moment dificil, găsind modalități de a fi mai fericiți, astfel încât să ne întâlnim zâmbitori în viitor”.

Suga a spus: „Sunt recunoscător că oamenii din întreaga lume ne urmăresc concertul. Să ne întâlnim din nou orice s-ar întâmpla.”

V a comentat: „Sper să putem susține un concert în curând. Vreau să îi văd pe ARMY  cu ochii mei”, în timp ce Jungkook a adăugat: „Am evoluat astăzi folosind puterea pe care am obținut-o din dragostea pe care toți ați trimis-o din diferite locuri din întreaga lume. Sper că această performanță poate fi un fel de nou început pentru noi. ”

În cele din urmă, în timp ce au închis show-ul cu melodia de succes „Spring Day”, RM a remarcat: „Sunt sigur că o zi de primăvară va reveni atât pentru BTS, cât și pentru ARMY.”

 

Sursa

4 gânduri despre „BTS atrage peste 750 000 de spectatori la concertul online “Bang Bang Con: The Live”!

 1. luminita rata

  A fost…E.X.T.R.A.O.R.D.I.N.A.R….in adevaratul sens al cuvantului.
  Fiecare minut al concertului a fost o bucurie totala .
  Ca sa nu mai vorbim de scenografia de-a dreptul briliantina , fiecare melodie avand locul ei pe scena foarte bine definit.
  A meritat cu prisosinta fiecare banut
  BRAVO , BRAVO , DE 3xBRAVO.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s