MONSTA X va cânta pentru evenimentul “TIME100 Talks” organizat de celebra revistă TIME!

Membrii MONSTA X vor avea onoarea de a fi singurii artiști care vor evolua pentru show-ul “TIME100 Talks” oferindu-și contribuția pentru o nouă cauză nobilă.

Revista TIME a anunțat că membrii MONSTA X vor fi singurii artiști speciali de la evenimentul “TIME100 Talks”, care va avea loc în mediul virtual în 17 iunie. Grupul de băieți a găsit un alt mod de a-i inspira pe alții să își găsească speranța încă o dată, participând la viitoarea discuție susținută de prestigioasa revistă TIME.

„Alăturați-vă TIME, deoarece convoacă lideri extraordinari din toate domeniile pentru a evidenția soluții  și pentru a încuraja acțiunea către o lume mai bună. Acest eveniment se va concentra pe importanța cooperării la nivel mondial și cum putem construi lumea la loc mai bine după pandemia COVID-19 și declinul economic „, a scris TIME pe pagina de internet a evenimentului.

La eveniment vor participa nimeni altul decât cel de-al 8-lea secretar general al ONU, Ban Ki Moon, care va oferi o dezbatere publicului. Ceilalți vorbitori ai evenimentului includ, de asemenea, vedeta tenisului Naomi Osaka, actorul și avocatul Ayushmann Khurrana, și președintele și CEO-ul Sinovation Ventures, Kai-Fu Lee.

“TIME100 Talks” va avea loc în data de 17 iunie, la ora 12.00 (ora României) și va putea fi vizionat gratis online, fiind necesară doar o înscriere pe pagina evenimentului.

 

Sursa

 

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s