Trupa BTS e premiată de UNICEF!

BTS a primit Premiul 2020 UNICEF Inspire pentru campania “Love Myself”.

În 22 iunie, UNICEF a anunțat că a premiat trupa BTS pentru campania “Love Myself” cu Premiul Inspire la categoriile Campanii Integrate și Evenimente. Campania, care a început în anul 2017, a vizat eradicarea violenței împotriva copiilor și a tinerilor la nivel global.

Premiile Inspire Awards recunosc campaniile UNICEF din ultimul an care au cea mai mare influență în toate țările. Anul acesta, au fost propuse pentru premiere 100 de campanii din 50 de țări, pentru un total de 18 categorii. câștigătorii au fost aleși prin combinarea voturilor online ale angajaților  UNICEF din lumea întreagă și evaluarea oferită de un panel de judecători ai organizației.

Lee Ki Cheol, secretarul general al UNICEF Coreea, a remarcat: „Mesajul BTS potrivit căruia trebuie să te iubești pentru a-i putea iubi pe ceilalți creează o transformare pozitivă în întreaga lume. Cred că acest premiu este rezultatul influenței pozitive a BTS, deoarece le oferă copiilor și tinerilor de pe pământ atât curaj, cât și alinare.” 

El a continuat: „În calitate de coleg coreean, sunt cu adevărat mândru că au primit acest premiu și aș dori să folosesc această ocazie pentru a mulțumi sincer BTS și Big Hit Entertainment încă o dată pentru susținerea activă a campaniei #ENDviolence a UNICEF.”

Felicitări BTS!

 

Sursa

3 gânduri despre „Trupa BTS e premiată de UNICEF!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s