Han Seo Hee își schimbă declarațiile în fața procurorilor cu privire la Yang Hyun Suk?

Este Yang Hyun Suk în pericol? Fosta stagiară de la YG îl acuză acum, în calitate de martor, că a fost amenințată de acesta.

Han Seo Hee s-a prezentat în fața procurorilor în 23 iunie. Conform unor martori, aceasta a fost chemată în calitate de martor și suspect în cazul tentativei de consum de droguri a fostului membru al grupului iKON, B.I.. 

În luna august 2016, Han Seo Hee a recunoscut la poliție că a oferit drogul LSD lui B.I, după ce idolul a cerut să-i aducă de la sursa ei. Însă, câteva zile mai târziu, ea și-a retras declarația, iar B.I nu a fost investigat oficial. Acum aceasta susține că a fost amenințată de șeful agenției YG pentru a-și retrage declarația inițială.

La intrarea în sediul central al procuraturii din Seul, Han Seo Hee a fost întrebată de reporteri: „Ți-ai schimbat declarația în urma intimidărilor directorului Yang?”, la care aceasta a răspuns: „Da.

Reporterii au continuat: „Care sunt detaliile specifice?” dar Han Seo Hee a răspuns că va oferi mai multe detalii ulterior, după ce „va răspunde cu sinceritate interogatoriului procuraturii”  

Începând de luna trecută, poliția a trimis procuraturii cazul lui Yang Hyun Suk, acesta fiind acuzat că a încercat să submineze investigația poliției cu privire la consumul de droguri și că a încercat să intimideze martorul.

Vom vedea unde va conduce ancheta, dar Yang Hyun Suk face obiectul mai multor investigații.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s