SM Ent. amenință că va lua măsuri legale împotriva zvonurilor malițioase răspândite despre Taeyong din NCT

Agenția SM Entertainment a decis că va lua măsuri legale în urma nenumăratelor atacuri online la adresa lui Taeyong din NCT și transmite un avertisment în acest sens.

Iată declarația de la SM:

Bună ziua, aici este SM Entertainment.

Aceasta este declarația noastră despre conținutul cu privire la artistul nostru Taeyong, care este difuzat online.

Persoana care a postat online despre cuvintele și acțiunile anterioare ale lui Taeyong în timpul școlii a declarat că este un informator care vorbește pentru victimă și a postat continuu afirmații unilaterale neconfirmate și fapte denaturate.

Taeyong și-a cerut deja sincer scuze victimei și a oferit compensații pentru greșelile sale din trecut. Cu toate acestea, informatorul a continuat să facă afirmații unilateral, folosind fapte denaturate și exagerate pentru a-l ataca  pe Taeyong. Am fost conștienți de acest lucru, dar, întrucât informatorul este un fost coleg de clasă al lui Taeyong, existau îngrijorari că ar putea fi provocate pagube secundare prietenilor săi de la școală și altor persoane din jurul lor. Însuși Taeyong a îndurat cu răbdare situația din îngrijorarea că colegii săi de clasă pot fi răniți.

Cu toate acestea, afirmațiile denaturate au continuat să se extindă și să se răspândească, ceea ce produce daune grave sub aspectul invadării vieții private, insultelor și defăimării nu numai a lui Taeyong, ci și a familiei sale. Situația a ajuns într-un punct în care nu putem continua să arătăm toleranță pentru a ne proteja artistul.

Prin urmare, dacă mesajele rău intenționate despre Taeyong continuă să iasă la suprafață, nu le vom mai trece cu vederea și vom lua măsuri legale puternice pentru defăimare împotriva informatorului.

Mai mult decât atât, vom lua măsuri puternice fără clemență în ceea ce privește diseminarea și reproducerea expansivă a conținutului neconfirmat aferent, precum și alte acte în mod clar ilicite, cum ar fi lăsarea de comentarii rău intenționate despre Taeyong și familia sa.

Pentru a evita orice daune suplimentare, rugăm pe toată lumea să se oprească orice acte ilegale, cum ar fi postarea sau răspândirea zvonurilor, lăsarea de comentarii rău intenționate sau invadarea vieții private a tuturor persoanelor legate de zilele când Taeyong era la școală, inclusiv pe informator.

Vom continua să luăm măsuri legale împotriva oricăror acte ilegale, consolidând procesul de monitorizare existent și măsurile legale pe care le-am luat pentru a ne proteja artiștii până acum.

Mulțumim.

 

Sursa

Un gând despre „SM Ent. amenință că va lua măsuri legale împotriva zvonurilor malițioase răspândite despre Taeyong din NCT

  1. Pingback: „B” modificat malițios mesajele dintre victima „A” și Taeyong din NCT. Dispatch dezvăluie întreaga conversație | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s