„B” a modificat malițios mesajele dintre victima „A” și Taeyong din NCT. Dispatch dezvăluie întreaga conversație

În data de 24 iunie, sursa media Dispatch a dezvăluit conversația deplină, mesajele nemodificate de KakaoTalk dintre Taeyong din NCT și victima „A”.

În 2009, când Taeyong era în anul doi la școala generală, acesta a lăsat niște comentarii urâte la adresa colegei sale de clasă „A” pe o comunitate online pentru elevi.

Informantul „B”, un alt fost coleg de clasă al acestuia, a fost prima persoană ce a scos la iveală incidentul din 2009, după debutul lui Taeyong. Ulterior, în 2019, Taeyong s-a întâlnit cu victima „A” pentru a-i cere scuze personal pentru greșelile de la școală. „A” a acceptat în mod oficial scuzele lui Taeyong și a semnat un document prin care este de acord, în mod legal, să încheie disputa.

Mai sus, victima „A” a oferit ea personal o declarație după ce scuzele lui Taeyong au ajuns în presă. „A” le-a cerut celorlalți să nu răspândească zvonuri false cu privire la incidentul din trecut și să nu-i invadeze spațiul personal.

Ulterior, în iunie 2020, informantul „B” a reapărut pe comunitățile online, acuzând fanii lui Taeyong de încălcarea spațiului personal. „B” apoi a îndreptat acuzațiile spre Taeyong, postând presupusele „mesaje de KakaoTalk”, în care pare că victima „A” nu ar fi crezut în sinceritatea scuzelor lui Taeyong.

Cu toate astea, Dispatch susține că „B” a modificat în mod malițios acele mesaje de KakaoTalk. Potrivit sursei media, conversația care a avut loc între „A” și Taeyong este următoarea:

11 octombrie, 2019

A: „Da… sunt eu… Aw, ochii mei arată ciudați în poza aceasta… Mulțumesc pentru că nu ai spus nimic…”

Taeyong: „Încă o dată, îmi cer scuze și hai să ținem legătura. Va fi dificil pentru mine să-ți răspund mai des sau imediat, dar sper să înțelegi și să mă susții! Mersi!”

12 octombrie, 2019

A: „Încă ceva, îmi fac griji pentru sănătatea ta, așa că ai grijă de tine și dacă te simți rău, mergi la spital!”

Taeyong: „Da, mulțumesc. Voi avea grijă. Îți mulțumesc pentru susținere, haha, ai grijă și tu de tine!”

A: „Vreau să te întreb ceva. După ziua de ieri, vreau să rămânem prieteni fără a ne simți incomodați, să ne trimitem mesaje în felul acesta. Dacă te incomodează, e în regulă, opinia ta e importantă și vreau să o respect.”

Taeyong: „Mulțumesc pentru că m-ai întrebat și nu vreau să ne simțim incomod sau ceva de genul dat. Chestia e că nu voi putea să te contactez prea des și nici să răspund prea rapid, din cauza muncii mele. Dar cred că vei înțelege asta! Data viitoare, dacă vei putea, sper să ne vedem la concertul nostru. Ai grijă!”

28 octombrie, 2019

A: „Cum îți e spatele? Probabil vei spune, ca de obicei, că ești în regulă, când nu e așa”.

A: „Și mama mea a avut probleme cu spatele”.

A: „Sincer, dacă cineva îmi va spune că scuzele tale nu au fost sincere, le voi spune că ele chiar au fost.”

A: „Mereu am crezut că ți-ai cerut scuze din inimă și că au fost sincere.”

15 mai, 2020

Taeyong:  „Bună, A! Sunt Taeyong. Cum o mai duci?”

A: „Bună, mă uitam la baseball”.

Taeyong: „Oh, serios^^ Data trecută, voiam să te invit la concertul nostru, însă acum nu putem avea spectacole din cauza virusului, însă vom avea un concert online duminică la ora 15:00. E pe „V Live”. Îți voi trimite mâine codul sau poimâine. Probabil că va fi în același timp cu difuzarea meciului de baseball? Haha, dacă ai timp, poți să te uiți”.

A: „E mai rapid dacă mă contactezi prin mesaje directe. Ar fi super dacă mi-ai trimite informația printr-un mesaj.”

15 mai, 2020 Continuare

Taeyong: „Păcat că nu te pot invita la concertul nostru live. Dacă intri pe „V Live”, vei găsi o casetă unde vei introduce acest cod [pentru concertul online de la NCT]. E la ora 15:00, așa că dacă vei avea timp, sper să te uiți^^”.

A: „Bine. E uimitor, acum nu se mai fac concerte… mult succes!”

Taeyong: „Da, mulțumesc. Și tu, ai grijă.”

În final, Dispatch a infirmat spusele lui „B” cu privire la Taeyong și serviciul în folosul comunității. Se spunea că în timpul întâlnirii sale personale cu victima „A” din 2019, „A” i-a cerut lui Taeyong să-și răscumpere greșeală, făcând voluntariat. „B” l-a acuzat pe Taeyong că nu a îndeplinit sarcina dată.

Dispatch a mai lansat înregistrări cu privire la activitățile de voluntariat și donațiile făcute de Taeyong încă din 2016, printre acestea numărându-se voluntariatul la bucătărie, la o școală multiculturală, la centre comunitare și altele. În aprilie 2016, se zvonea că Taeyong a deschis un fond pentru a oferi burse în numele său școlii multiculturale unde el și NCT au făcut voluntariat mai mulți ani la rând. Lunar, Taeyong a donat aproximativ 1 milion de woni pentru acel fond, adunându-se un total de 50 de milioane de woni (aproximativ 41 000 de dolari) oferiți drept burse elevilor în ultimii patru ani.

Între timp, SM Entertainment a publicat o declarație oficială în care anunță că îl va da în judecată pe informantul „B” pentru postarea mesajelor malițioase și răspândirea zvonurilor în legătură cu Taeyong din NCT.

sursă

2 gânduri despre „„B” a modificat malițios mesajele dintre victima „A” și Taeyong din NCT. Dispatch dezvăluie întreaga conversație

  1. Pingback: [CCC] Dispatch dezvăluie că mesajele dintre victima „A” și Taeyong au fost falsificate de o parte terță | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s