[CCC] Dispatch dezvăluie că mesajele dintre victima „A” și Taeyong au fost falsificate de o parte terță

Internauții coreeni reacționează la reportajul făcut de Dispatch, în care dezvăluie că o parte terță a modificat malițios mesajele dintre victima „A” și Taeyong din NCT, pentru a-l pune pe artist într-o lumină proastă.
Comentarii: Dispatch via Nate

1. [+815, -105] Deci toată treabă era rezolvată între Taeyong și victimă, dar cea de a treia persoană care a raportat totul voia doar să cauzeze mai multă dramă? Taeyong-ah, în judecată cu ea.

2. [+719, -97] Am citit bine?? Cine e această persoană terță de face atâta scandal? Victima pare că e într-o relație bună cu Taeyong acum. Persoana aia ar trebui dată în judecată.

3. [+579, -238] Am auzit că și faza cu escrocheria era doar un zvon… oamenii chiar vor să-l critice din orice… ;;
– Dacă ar fi să vorbim sincer, nu era chiar o escrocherie. A vândut un obiect cuiva care a fost de acord cu condițiile sale, dar când acea persoană a primit obiectul, a văzut că nu era în condiția pe care a vrut-o și cei doi au intrat într-o dispută.

4. [+90, -31] Wow, în sfârșit SM s-a pus pe treabă

5. [+69, -18] Mă bucur că adevărul a ieșit, în sfârșit, la iveală. Dacă susținea că nu are nimic împotriva lui Taeyong, de ce a modificat malițios mesajele alea? Se pare că voia să pornească un scandal dintre victimă și Taeyong.

6. [+59, -5] Persoana aia știa clar că toată lumea o va crede dacă va scrie o grămadă de minciuni pe o comunitate online, așa că a vrut să facă abuz de puterea sa împotriva unui idol în felul acesta.

7. [+58, -17] Păcat că numele său este pătat în felul acesta doar din cauza faptului că e o persoană publică, indiferent dacă e adevărat sau nu.

8. [+53, -3] Persoana aia terță este extrem de răutăcioasă…

9. [+50, -7] Cum de Lee Taeyong a rezistat în tot acest timp? E atât de nedrept…

10. [+49, -4] Deci primea toată ura asta fără niciun motiv? Până în momentul în care și Dispatch a trebuit să intervină? De asta ar fi trebuit să se ocupe compania SM, dar poată că nu a vrut să spună prea multe, pentru că oamenii urma să o acuze de faptul că îl apără. Sper că SM va avea grijă de sănătatea lui mentală, pentru că un astfel de incident sigur ar distruge orice persoană.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s