5 idoli care au purtat bretonul decolorat anul acesta și arată super în vogă!

Nu tuturor le stă bine cu părul albit, însă acești idoli arată surprinzător de bine cu bretonul sau șuvițele din față decolorate!

Stilul acesta de coafură presupune decolorarea doar a părții din față a părului, iar restul poate fi orice altă culoare, în special brunet sau șaten. Acești 5 idoli superbi arată suficient de bine pentru a începe o nouă tendință în lumea modei!

Jennie din BLACKPINK

Noul tip de coafură a lui Jennie a atras atenția tuturor, aceasta abordând stilul pentru noua revenire mult așteptată a trupei cu melodia ”How You Like That”!

Contrastul dintre bretonul ei (care a fost decolorat până la cea mai ușoară nuanță de platină) și restul părului (care este încă neagru cu extensii lungi) poate părea puțin ciudat la început, dar este imposibil să-ți iei ochii de la ea odată ce ai observat-o!

Chaeyoung din TWICE

Noua melodie de la TWICE, „More & More”, a adus în fața fanilor mai multe surprize: de la părul roz al lui Jihyo, până la portocaliul abordat de Sana, însă, cu toate acestea, coafura lui Chaeyoung a fost cea mai neobișnuită.

Pentru a-i scoate ochii în evidență, Chaeyoung a adăugat puțin albastru/gri peste părul decolorat, ce a făcut-o să fie și mai spectaculoasă!

Hyungwon din MONSTA X

Pentru lansarea lor recentă, FANTASIA X, MONSTA X a abordat o temă luxoasă și eterică în culorile negru și auriu. Hyungwon a dus-o la extrem, decolorându-și părul pentru a se asorta perfect temei! 

Și-a lăsat cea mai mare parte din podoaba capilară brunetă, decolorându-și bretonul într-o nuanță blond aurie, care cu siguranță a creat furori printre fani!

Jiwoo din KARD

KARD a revenit în luna februarie cu un concept complex, luxos și plin de viață, la fel ca și coafura membrei Jiwoo!

Ca și în cazul lui Jennie, Jiwoo a abordat bretonul decolorat până la blond platinat, însă a adăugat mai multe șuvițe care s-au asortat de minune revenirii. Fiecare coafură, pe care a purtat-o, ​​a dat o nouă dimensiune aspectului ei, de la păr ondulat la împletituri cu extensii roșii.

Jamie Park

Spre deosebire de celelalte vedete de pe această listă, care au amestecat bretonul alb cu părul închis la culoare, Jamie Park (cunoscută sub numele de Park Jimin) a făcut o abatere de la regulă!

Părul scurt și lila i s-a potrivit ca o mănușă, asortându-se culorilor rafinate ale primăverii, iar partea decolorată din față a oferit o notă avangardistă stilului. 

Sursa

5 gânduri despre „5 idoli care au purtat bretonul decolorat anul acesta și arată super în vogă!

   1. xCrush

    si cred ca am lasat un comentariu in care am spus ca stiu ca se refera la anu ista, dar nu conteaza… cand e vorba de par ‘crazy’ cl trebuie pusa din oficiu =)) toate ciudateniile le a avut in cap

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s