Kwon Nara este în discuții pentru un rol într-o nouă dramă istorică, alături de Kim Myung Soo.

Kwon Nara Joins Kim Myung Soo In Talks For New Historical Drama

Kwon Nara ar putea primi rolul principal într-o nouă dramă istorică!

În data de 26 iunie, agenția A-MAN Project, a actriței idol, a declarat: „Kwon Nara a primit o ofertă și este în prezent în discuții pentru noua dramă, numită „New Secret Royal Inspector”.

Serialul istoric va spune povestea inspectorului regal secret, o poziție unică din dinastia Joseon. Inspectorii regali secreți au fost oficialii guvernamentali care erau numiți în mod special de rege, fiind trimiși incognito în provinciile locale pentru a auzi poveștile oamenilor și a monitoriza oficialii pentru corupție. Ei au oferit publicului o voce și au devenit ochii și urechile regelui, dar nu și-au putut dezvălui adevărata identitate. Realizările eroice ale acestora sunt o reprezentare strânsă a justiției căutată de mulți oameni în societatea actuală.

Potrivit unui raport neconfirmat de Ilgan Sports, lui Kwon Nara i s-a oferit rolul lui Hong Da In, o gisaeng (curtezană instruită în muzică și arte) frumoasă și deșteaptă, care poate face inima bărbaților să tresară numai cu un singur zâmbet. Nu numai că se mândrește cu abilitățile sale impresionante de dans și gayageum (instrument tradițional coreean cu coarde), dar este, de asemenea, mai curajoasă decât majoritatea bărbaților.

Kim Myung Soo, L din INFINITE, este în prezent în discuții pentru a juca rolul principal masculin al inspectorului regal secret.

Sunteți încântați că Myungsoo și Nara ar putea juca împreună într-o nouă dramă istorică? 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s