Minhyun din NU’EST și Jung Da Bin vor juca într-o dramă marca JTBC

NU’EST’s Minhyun And Jung Da Bin Confirmed To Lead Upcoming JTBC Drama

Minhyun din NU’EST și Jung Da Bin au primit rolurile principale într-o dramă marca JTBC!

În data de 26 iunie, a fost confirmat că Playlist Studio, cunoscută pentru dramele web precum „A-Teen” și „Love Playlist”, Keyeast, care a lucrat la producții precum „Dream High” și „Moments of 18” și JTBC Studio vor produce împreună o dramă intitulată „Live On”. Aceasta va fi difuzată pe JTBC în a doua jumătate a anului și îi va avea în rolurile principale pe Minhyun și Jung Da Bin.

„Live On” va fi o poveste romantică dintre Baek Ho Rang (Jung Da Bin), fiind cea mai populară fată din liceul ei și Go Eun Taek (Minhyun) un perfecționist care este și președintele clubului radio din liceu. Baek Ho Rang se alătură clubului pentru a-l ajuta pe Go Eun Taek să descopere identitatea unei persoane misterioase, ce încearcă să aducă la suprafață momente din viața ei pe care aceasta le ține ascunse.

Baek Ho Rang a devenit imediat o vedetă pe internet datorită frumuseții sale și pentru că este una dintre cele mai populare fete de la liceul Seo Hyun. Cu toate că este în fruntea piramidei, aceasta are o singură prietenă din moment ce se crede centrul universului și îi privește pe ceilalți de sus. Între timp, Go Eun Taek este președintele clubului de radio și e o persoană atentă, ce ține cont mereu de detalii, uneori este irascibil și planifică totul în mod perfect, de la A la Z. Cu toate că e strict și neflexibil când vine vorba de organizare, nu renunță la nicio sarcină oferită de alți colegi.

Acesta va fi primul rol al lui Jung Da Bin după „Extracurricular” de pe Netflix, în care a avut un rol ce i-a adus multe laude. Pentru Minhyun, acesta va fi debutul său în actorie. De asemenea, se zvonește că Byungchan din VICTON și Noh Jong Hyun ar putea juca și ei în această dramă.

Producția va avea scenariul scris de Bang Yoo Jung, care a lucrat anterior la „Four Reasons I Hate Christmas”,Just One Bite” și „Yellow”, în timp ce Kim Sang Woo va regiza drama, lucrând anterior la producții precum „Extraordinary You”, „My Mister”, „The King Loves” și „Hospital Ship”.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s