BLACKPINK doboroară și stabilește recorduri noi cu melodia ”How You Like That”!

BLACKPINK Breaks YouTube Record As “How You Like That” MV Surges Past 60 Million Views

How You Like That” face furori!

BLACKPINK a prelansat pe 26 iunie la ora 12:00 (România) videoclipul celui mai nou single și, în mai puțin de o zi, acesta a doborât și stabilit mai multe recorduri pe YouTube. Acest lucru se datorează rapidității impresionante cu care au crescut vizualizările.

Cel mai nou cântec al artistelor a obținut 40 de milioane de vizualizări pe YouTube în doar 8 ore și 37 minute, devenind trupa k-pop care a trecut cel mai rapid de acest prag. Grupul care deținea anterior recordul este BTS cu melodia “Boy With Luv,” care a ajuns la acest număr în 10 ore și 8 de minute.

De asemenea, după 11 ore și 25 de minute de la lansare, melodia “How You Like That” a înregistrat peste 50 de milioane de vizualizări pe platforma de streaming, devenind astfel și trupa k-pop a căruit videoclip a ajuns cel mai rapid la acest număr. Recordul anterior era deținut de BTS cu melodia “Boy With Luv,” care a trecut de acest prag în peste 13 ore.

Trebuie să adăugăm, că BLACKPINK și-a bătut și propriul record în ceea ce privește cea mai rapidă trupă k-pop de fete ce ajunge la 50 de milioane de vizualizări. Acesta era deținut de cântecul “Kill This Love”, căruia i-au trebuit peste 24 de ore.

Pe 27 iunie, BLACKPINK au reușit de asemenea cu “How You Like That” să doboare recordul pentru timpul cel scurt în care o trupă a obținut peste 60 de milioane de vizualizări pe YouTube. Artistele au reușit această performanță în doar 15 ore și 8 minute de la lansare. Recordul anterior a fost deținut tot de BTS cu piesa “Boy With Luv,” care a ajuns la acest număr în 17 ore și 45 de minute.

BLACKPINK de asemenea a mai stabilit un record pentru cea mai urmărită premieră pe YouTube și a doborât recordurile pentru timpul cel mai scurt în care o trupă k-pop a obținut 10, 20 și 30 de milioane de vizualizări.

Mai jos puteți să ascultați din nou melodia!

Sursa: (1) (2)

2 gânduri despre „BLACKPINK doboroară și stabilește recorduri noi cu melodia ”How You Like That”!

  1. Jungkookie

    Ma bucur mult pentru ele!! 🙂 Normal ca le-a doborat recordul celor din BTS pentru ca Youtube nu le-a sters din vizualizari,iar BTS au avut multe vizualizari sterse. In fine…aici e de vina Youtube! Felicitari fetelor din Black Pink pentru recorduri asa mari!! 🙂 🙂 🙂

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s