Dawon din SF9 a fost certat pentru gluma lui de Minhyuk din MONSTA X

Dawon și Minhyuk din MONSTA X sunt prieteni foarte buni, dar atunci când ești prieten cu Minhyuk ești avertizat că acesta spune întotdeauna direct ce gândește, fără menajamente!

Ultima glumă a membrului SF9 nu a fost prea amuzantă pentru Minhyuk. În show-ul său WDDD, Dawon nu s-a putut abține și a vorbit despre MONSTA X, spunând chiar că face parte din trupă. Dar, din păcate pentru el, filmarea nu i-a scăpat lui Minhyuk, care a avut o reacție sălbatică față de prietenul său.

Pe scurt, în primul episod din WDDD, Dawon a trebuit să se apuce de olărit. El a întrebat o persoană care lucra cu el : “Știi cine sunt?”. Acesta i-a răspuns că a auzit doar că este un idol, dar Dawon a profitat imediat ca să glumească și, în loc să spună că este un membru al trupei SF9, a spus: “Sunt din MONSTA X.”

Dawon a povestit apoi, în alt episod al show-ului, că prietenul lui din MONSTA X i-a trimis un avertisment: “Recent, am primit un mesaj de la Minhyuk hyung. A spus că dacă voi mai încerca vreodată să mă dau drept el, mă va omorî.” Este exact tipul de reacție pe care îl poți aștepta, dacă îl cunoști bine pe Minhyuk! Pentru că idolii sunt foarte apropiați, Dawon nu a fost impresionat, în schimb a continuat povestea dând vina pe staff, care l-ar fi convins să îl joace pe Minhyuk : “Am primit așa  un mesaj… Dar, în fine. Asta a fost făcută în urma faptului că am fost obligat de staff.”

Puteți vedea mai jos cum Dawon se preface că este membru al grupului MONSTA X și modul în care povestește despre mesajul primit de la Minhyuk:

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s