Un internaut dezvăluie că Goho, câinele lui G-Dragon, este acum îngrijit + Jolie a dispărut

Se pare că G-Dragon a luat măsuri rapide în privința lui Gaho.

După acuzațiile că Gaho fusese neglijat fiind lăsat afară neîngrijit, în ciuda sensibilității rasei Shar-Pei, un internaut, care a sunt la pensiunea pe care părinții lui G-Dragon o dețin, a aflat câteva noi informații despre cățel.

Acestat a postat: „Am sunat la Dolce Vita și mi-au spus că a venit cineva la ei acasă pentru a-i tăia unghiile și a-i curăța urechile. Dar când am sunat la casa de vacanță și am întrebat, au spus că Jolie nu era acolo pentru că Jolie a fugit atunci când ușa a fost lăsată deschisă.”

Sursă: (1) (2)

 

Un gând despre „Un internaut dezvăluie că Goho, câinele lui G-Dragon, este acum îngrijit + Jolie a dispărut

 1. Sandra

  Cum sa nu. Că doar informațiile ți le da așa pe tava. Nu e animalul tau, nici apropiat de stăpânul acestuia nu ești dar ți le da oricum. Meh…ce mai contează.
  Vorbește de parcă ar fi prieten la cataramă acel internaut cu persoanele de acolo. Ca o paranteza, rasa Shar-Pei e pretențioasă când vine vorba de îngrijire,sunt greu de intretinut. Doar nu se aștepta să se îngrijească singur câinele. Iar treaba cu pensiunea mi se pare o scuza ieftina.
  Aruncă pisica in ograda vecinului. Nici măcar nu își asumă ceea ce face. In poza poate arata bine, dar numai cainele știe cât e de neglijat. Cutele acelea trebuie curățate bine pt că altfel risca sa dea în alte minuni. Daca nu i-a tăiat niste unghii amarate,cum se așteaptă lumea sa se fi ocupat de celelalte aspecte ale îngrijirii câinelui? Igiena unui câine nu constă doar în asta. Un lucru și atât. Gata, ai terminat.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s