Jae din DAY6 postează niște comentarii dure la adresa companiei JYP!

DAY6 temporarily suspends team activities - Entertainment - The ...

Jae din DAY6 cere explicații companiei JYP pentru faptul că nu este promovat corespunzător!

În data de 29 iunie, Jae din DAY6 a postat mesaje în care întreba compania de ce nu este la fel de promovat ca  și ceilalți membrii și de ce nu este ajutat de companie. Mesajele au continuat astăzi cu aceleași acuzații.

În data de 29 iunie, contul oficial de Twitter al trupei DAY6 a postat un link care te ducea la un podcast făcut de Young K pentru DIVE. Este de menționat că și Jae face parte din acest podcast de mai bine de un an de zile. Când Jae a văzut postarea a redistribuit și a spus: „De ce nu postezi și evenimentele mele pe care le fac cu Dive?”

Astăzi, 30 iunie, Jae a revenit cu noi mesaje în care a criticat modul în care nu este ajutat de companie și că nici nu are suport financiar, comparativ cu ceilalți membrii: ‘Recent am avut un podcast, un eveniment pe facebook, o colaborare cu 88rising, dar niciodată nu au fost postate informați despre aceste lucruri, de ce nu postați?”

”Chiar și pentru contul de YouTube, am fost certat datorită lui și am implorat să primesc permisiunea, dar în final am primit răspunsul ” dăunează imaginii companiei’. A trebuit să părăsesc ‘JAESIX’, dar de ce evenimentele mele nu sunt promovate, dar ale celorlalți membri da? Ceilalți membri primesc bani pentru activități, eu de ce nu am primit asta? Am făcut totul de unul singur pentru canalul meu de YouTube, nu a primit ajutor.”

 

10 gânduri despre „Jae din DAY6 postează niște comentarii dure la adresa companiei JYP!

 1. xCrush

  Jae este unul din cei mai buni artisti pe care JYP ii are acum, dar observ ca artistii ca ei sunt tratati atat de gresit si diferit.
  are avea motive? el chiar se straduieste mult si munceste, are o multime de melodii bune scoase sub eaJ
  sa fii idol si sa scoti asa un mesaj, respect pentru el ca a avut curajul sa expuna asta pe twitter, sunt sigura ca o sa aiba probleme dar macar a facut ceea ce si-a droit.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. Jungkookie

  Ce urat!!! Si mie chiar incepuse sa-mi placa JYP Ent,dar din cate vad nu prea poti sa te increzi in nici o agentie. Acum sper ca Jae sa nu fie dat afara pentru asta. Imi place prea mult de el..

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 3. Pingback: Jae din DAY6 și JYP Entertainment oferă declarații despre acuzațiile din această dimineață! | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s