Lee Hi se pregătește de revenire luna viitoare sub noua ei agenție, AOMG!

Se pare că Lee Hi intenționează să revină luna viitoare!

Potrivit persoanelor din interior în data de 30 iulie, Lee Hi se pregătește în prezent să lanseze un nou album la sfârșitul lunii iulie. A trecut un an de când a lansat melodia „No One”, alături de mini-albumul24 ℃ ‘, în luna mai, iar această revenire va marca și prima de la părăsirea agenției YG Entertainment în luna decembrie 2019.

Se spune că Lee Hi se află în ultimele etape ale semnării unui contract exclusiv cu agenția AOMG a lui Jay Park. Rămâneți cu noi pentru viitoare noutăți!

Sursa

2 gânduri despre „Lee Hi se pregătește de revenire luna viitoare sub noua ei agenție, AOMG!

 1. jwalker

  comeback-ul asta va fi promovat de AOMG si sunt in discutii pentru un contract. Nu e prima data cand se intampla asta cu un artist si AOMG, Dayday a avut un album promovat de AOMG dar fara contract ca artist, Punchnello a avut un album promovat de AOMG si dupa un upgrade, a semnat oficial ca artist AOMG. Acum ramane intrebarea: aveam un nou ‘caz DayDay’ sau unul ‘ Nello’ ??? Dupa dezamagirea SignHere, a venit ‘ una calda’ cu DeVita, ar fi super ok sa semneze si LeeHi, are o voce wow plus ar fi interesant sa vedem cum se va dezvolta ca artist fara limitele impuse de YG. Cred ca Hoody e cea mai fericita 😂 de la singura artista, la 4 (daca o punem la socoteala si pe LeeHi) acum lol

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
 2. xCrush

  scuzati-ma, ma duc sa lesin putin si promit sa va scriu din rai.
  ma bucur al naibii de mult ca Lee Hi a plecat de la YG si a ajuns direct la Jay. voi va dati seama cum o sa infloreasca? restrictii, chestii.. lanturile in care YG isi tine artistii, go Lee Hi!

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s