Minhyuk din MONSTA X strălucește în pozele pictorialului pentru Dazed Coreea din iulie

Minhyuk din MONSTA X dovedește încă o dată că este vizualul perfect în pozele dezvăluite de revista Dazed!

Membrul MONSTA X a creat o atmosferă captivantă cu carisma sa regală în pictorialul pentru revista Dazed în care apare îmbrăcat în haine de la Alexander McQueen, Givenchy, Christian Louboutin etc.. Idolul poartă hainele de lux debordân de de rafinament natural.

În interviul care însoțește fotografiile sale, cântărețul a vorbit și despre cel mai recent mini-album FANTASIA X de la MONSTA X: „În primul rând, îmi place fiecare melodie de pe album. Fanii îl așteptau cu nerăbdare și am întâlnit o mulțime de colegi cântăreți, în timp ce eram MC pentru o emisiune de muzică, care făceau și ei parte din numeroșii oameni interesați când va fi lansat albumul, care este conceptul și ce fel de melodii vor fi în el”, a împărtășit Minhyuk.

„Pe de altă parte, a fost apăsător, dar am fost fericit în interior. Nu este ușor să îmbini aceste două caracteristici, dar piesa de titlu „FANTASIA” este o melodie ritmată și intensă”, a mai spus el.

Mai mult, Minhyuk a vorbit pe scurt despre visele sale, care includ atât obiectivele sale de muzician, cât și lucrurile simple pe care dorește să le facă: „Nu cred că am un vis mare în aceste zile. Îmi plac expozițiile, dar nu aș putea merge, deoarece sunt ocupat în prezent. Când mă întorc de la expoziții, mă simt foarte bine și vreau să le vizitez alături de membrii mei cărora le plac expozițiile”.

„De asemenea, sper că acest album va fi un album magic care face pe toată lumea fericită doar gândindu-se la asta”, a adăugat el.

Întregul inverviu va fi disponibil în luna iulie.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s