Nate va elimina secțiunea de comentarii de la articolele de divertisment

În data de 30 iunie, „Nate News” a lansat o declarație oficială prin care anunță eliminarea secțiunii de comentarii de la toate articolele de știri de divertisment.

„Nate News” a anunțat: „Luăm în considerare grijile majorității utilizatorilor noștri, ce sunt de părere că mesajele publice de sub articolele cu știrile de divertisment aduc mai multe daune decât beneficii vedetelor, emisiunilor TV etc; drept rezultat, începând cu 7 iulie, secțiunea de comentarii sub toate articolele cu știri de divertisment va fi închisă”.

„Comentariile postate până pe 7 iulie vor fi vizibile și vor putea fi modificate încă după ce serviciul va fi închis, prin intermediul opțiunii „comentariile mele” al fiecărui cont. De asemenea, vrem să vă înștiințăm că începând cu 7 iulie, opțiunea „comentariile mele” în care se află comentariile postate anterior de un utilizator individual va putea fi vizualizată și de alte persoane.”

Mai mult de atât, utilizatorii vor putea să gestioneze notificările legate de comentariile și răspunsurile dintre alte persoane prin intermediul noilor opțiuni. Cu toate astea, potrivit „Nate News”, „Din moment ce responsabilitatea societală asupra comentariilor online a devenit un subiect important, plănuim să eliminăm opțiunea „ascunde” sau ”privat” pentru comentariile unui utilizator, prin urmare, toate vor fi vizibile pentru celelalte persoane.”

În final, „News Nate” a dezvăluit: „Intenționăm să creăm o secțiune de comentarii mai curată și corectă”.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s