Melodia ‘100 WAYS’ a lui Jackson Wang face ravagii la radio în America + videoclip special

Jackson din GOT7 este de neoprit în topurile din America de Nord!

Rapperul principal al trupei GOT7, Jackson Wang, s-a clasat pe locul 29 în topul „Mediabase Top 40” și este primul artist K-pop solo care a lansat o melodie atât de populară în America de Nord.

Melodia ”100 WAYS‘ care a fost lansată pe 19 martie, a intrat în topul pe locul 38, luna trecută. De atunci, a crescut constat ajungând pe locul 29 în topurile săptămânale, învingând piesa lui Travis Scott & Kid Cudi ,”The Scotts„, în data de 28 iunie. Acest loc este cea mai bună înregistrare obținută de un artist k-pop solo, precum și de un artist chinez.

După ce a auzit știrea, Jackson a spus că: „Sunt încântat și onorat de aceste rezultate uimitoare. Sunt recunoscător fanilor care mă susțin mereu. Voi continua să muncesc din greu”.

Sean Miyashiro, directorul casei de discuri din America din care Jackson face parte, 88RISING, a declarat că: „Topurile de radio americane sunt recunoscute pentru măsurarea nivelului de popularitate și este foarte greu să intri. Așa că, locul lui Jackson, 29, în top, este un record memorabil pentru un artist din Asia. În viitor, așteptările noastre sunt mari pentru piața din America, Coreea și China.”

Jackson a făcut un videoclip pentru a mulțumi pentru succesul pe care îl are ‘100 WAYS’ .

Sursă: naver

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s