Joo Young mărturisește că este un mare fan Red Velvet și că are o colaborare pregătită pentru Wendy

Pe 3 iulie, cântărețul și compozitorul Joo Young a ținut un interviu cu ocazia lansării celui mai nou album, „Love Distance”.

Piesa „Love Distance” este o colaborare cu Heize și descrie sentimentul de a te întâlni cu sufletul pereche pentru prima oară, ca străini. În timpul interviului, Joo Young a fost pus să aleagă trei artiști cu care ar vrea să colaboreze în viitor. I-a luat puțin timp să se decidă, însă, în final, i-a numit pe The Black Skirts, Hyukoh și Wendy din Red Velvet.

Acesta a declarat: „Am fost fan The Black Skirts încă din liceu. Odată, am mers să îi văd live, iar muzica lor a fost surprinzător de nouă și de unică. Oricine ar putea spune că albumele lor sunt rezultatul a numeroase ore de efort.

Joo Young a mărturisit apoi că are un cântec pregătit pentru a colabora cu Wendy din Red Velvet: „Aș vrea să le cer să asculte piesa prima dată. Voi cere o colaborare mai târziu. Odată ce o vor auzi, sunt sigur că vor vrea să colaboreze pentru melodie. Nu este nimic ce Wendy ar putea pierde, are doar de câștigat.

În ultimul rând, Joo Young a recunoscut că este un fan al trupei Red Velvet de ceva timp. „Am făcut cover-uri pentru cântecele lor în trecut. De fapt, sunt un fan al albumelor SM Entertainment în general. Mereu mi-au plăcut albumele SHINee, și am rămas surprins când am auzit muzică de la NCT. Chiar este unică. Au un mod de a transforma sunetele și conceptele care ar părea dificile pentru publicul general în muzică menită publicului”, a spus cântărețul.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s