Jiyoung vorbește despre cariera sa în actorie și despre singurul lucru pe care îl mai poate face pentru Hara

Fosta membră KARA, Jiyoung, a vorbit despre amintirile cu Hara.

Într-un interviu recent cu ‘E-Daily‘, Jiyoung s-a așezat pentru a vorbi despre viața sa de fost idol și de actriță în prezent. În amintirea Harei, aceasta a mărturisit că inima ei „încă o doare” de fiecare dată când se gândește la ea: „Nu este ceva ce poți să uiți simplu doar încercând să uiți, așa că mi-e încă foarte dor de ea”.

Aceasta a continuat: „Presupun că să îmi fie dor este singurul lucru pe care îl mai pot face pentru ea. Alături de celelalte membre, continuăm să îi ducem lipsa și încercăm să petrecem cât de mult timp una alături de cealaltă. Inima mă doare, așa că este singurul lucru pe care îl mai pot face pentru ea.

Jiyoung și-a făcut o revenire ca actriță prin intermediul dramei ‘Late Night Snack Couple‘ de pe JTBC. Când a fost întrebată dacă i-ar plăcea să spună „Joc într-o dramă în prezent” sau „M-am întors în Coreea de acum”, ea a răspuns: „Aș vrea să dau ambele impresii. Cred că, pentru public, eu încă sunt maknae-ul din KARA, Jiyoung. Cred că le-am arătat partea mea plină de energie și drăguță ca și cântăreață, însă sper că lumea să îmi vadă partea matură ca actriță.

În final, fosta membră KARA a spus: „Nu îmi doresc să arăt doar cât de mult pot străluci pe scenă. Vreau să joc roluri și să arăt imagini cu mine ‘în ruine’, imagini cu mine plângând, dar și cu mine atractivă.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s