Youkyung își cere scuze pentru postarea confuză + internauții sunt îngrijorați de cuvintele lui ChoA

Fosta membră AOA, Youkyung, a explicat comentariile confuze pe care le-a postat de când Mina a dezvăluit că a fost hărțuită de Jimin timp de 10 ani.

Acum 4 zile, Youkyung a postat un mesaj ambiguu pe Instagram, care insinua faptul că și ea ar fi fost o victimă în timpul zilelor sale în AOA. Cu toate acestea, pe 6 iulie, ea și-a cerut scuze fanilor și a clarificat postarea:

Bună, sunt Youkyung.

Vă scriu din nou pentru că simt că am creat o problemă cu postarea mea confuză.

Îmi cer scuze că am lăsat asemenea cuvinte confuze. Am devenit furioasă pe moment atunci când amintiri pe care am decis să le îngrop – amintiri pe care le-am uitat încet – au revenit.

Așadar, vreau să exprim cu ezitare pentru prima și ultima oară că și eu am trecut printr-o perioadă dificilă. Dar cred că am fost doar copilăroasă.

În trecut, cred că nu am avut timpul necesar să mă uit la alții din cauză că și eu treceam prin momente grele. Așa că am crezut că ele pur și simplu mă priveau trecând prin aceste vremuri. Nici măcar nu mi-am imaginat că altcineva ar putea fi într-o situație asemănătoare cu cea în care am fost eu. Din acest motiv, vreau să îmi cer scuze cu sinceritate. De asemenea, vreau să-ți spun că ai perseverat și că te susțin.

Sunt bine acum, pentru că am oameni nenumărați și voci care mă susțin neîncetat de acum. Până acum, nu am avut nimic care ar fi putut să mă protejeze. Am trăit crezând că setul de tobe din studio era singurul lucru pe care îl aveam.

Dar nu a fost cazul. Am reușit să realizez că sunt atâția oameni prețioși care mi-au dat iubire. Este tot ceea ce am nevoie. Este suficient. 

Încă odată, vreau să folosesc această șansă ca să îmi cer scuze tuturor celor care au fost răniți de acțiunile și cuvintele mele impulsive. De asemenea, toți am evoluat în timp. Să continuăm să fim puternici, să avem curaj, vă sprijin.

Rog pe toată lumea să se abțină din a spune cuvinte care ar putea să rănească și care m-ar face pe mine sau pe oricine altcineva nefericit. Și vă mulțumesc din suflet tuturor celor care mă susțin.

6 iulie 2020

Youkyung.

View this post on Instagram

안녕하세요. 유경이에요. 제가 모호하게 올린 지난 피드 내용 때문에 혼란을 불러일으킨 것 같아 다시 한번 글을 써요. 지난번 피드 내용을 너무 모호하게 올린 점 죄송해요. 살아오면서 묻어버리자고 다짐하고 다짐했던, 또 점점 잊어가던 기억이 되살아났고 그래서 순간적으로 화가 났어요. 그래서 처음이자 마지막으로 소심하게나마 여러분께 저도 힘들었다고 표현하고 싶었던 어린아이 같은 마음이었던 것 같아요. 과거의 저는 저 혼자만으로도 너무 힘들어서 주변을 둘러볼 여유가 없었던 것 같아요. 그래서 힘든 저를 그냥 보고만 있다고 생각했어요. 지금까지도 다른 누군가가 저와 같은 상황에 처해있었을 거라고 짐작도 못 했던 것 같아요. 그래서 진심으로 미안하다고 싶어요. 그리고 잘 버텨내주었다고 말하고, 응원하고 싶어요. 지금의 저는 괜찮아요. 지금 저에겐 저를 끊임없이 응원해 주는 목소리들이 있잖아요. 지금까지 저는 저를 보호해 줄 무언가는 단 하나도 없고, 단지 작업실에 놓인 드럼 한 대만이 내가 가진 전부라고 생각하며 살아왔어요. 그렇지만 그게 아니었어요. 저에겐 저를 사랑해 주는 소중한 사람이 너무나 많다는 걸 알게 되었어요. 그거면 됐어요. 충분해요. 다시 한번 제 짧고 충동적인 행동과 글로 인해 상처받은 분들에게 이 자리를 빌려 진심으로 사과의 말씀을 전하고 싶어요. 그리고 우리 모두, 힘든 시간 잘 벼터왔다고, 다시 한번 용기 내고 힘내자고 응원하고 싶어요. 저와 모두를 불행하게 만드는 아픈 말들은 자제 부탁드립니다. 그리고 저를 응원해 주시는 모든 분들께도 항상 진심으로 감사드려요. 2020.07.06 유경

A post shared by Youkyung (@drrrr.youkyung) on

Un alt lucru care a atras atenția internauților este ieșirea lui ChoA din AOA, care ar putea fi, de asemenea, rezultatul unei hărțuiri.

Membrele AOA au apărut la emisiunea „4 Things Show”, iar în timpul unui interviu, ChoA a declarat: „Membrele AOA se înțeleg bine una cu alta, oriunde ar fi. Cred că este în totalitate datorită lui Jimin, care joacă un rol imens.” Toate membrele au părut să fie de acord cu această afirmație.

ChoA a continuat: „Toate membrele se comportă frumos și au inimi bune, dar Jimin are grijă de toate fetele mai mici decât ea. Încearcă să le asculte pe fiecare în parte, așadar este cel mai bun lider.

În final, ea a adăugat: „Dacă nu spun asta, voi fi lovită de Jimin”, râzând. Pe atunci, fanii au râs, însă acum se întreabă dacă nu există adevăr în cuvintele lui ChoA.

Internauții au lăsat comentarii precum: „ChoA a știut în tot acest timp”, „Mă întreb dacă Jimin chiar a respectat-o pe ChoA”, „Presupun că au ales ca lider pe cine lovește mai tare”, „ChoA nu pare foarte fericită atunci când stă lângă Jimin.

ChoA a părăsit grupul în 2017, iar compania sa a anunțat că se luptă cu insomnia și că a luat medicație în ultimii 2 ani pentru această problemă. Din cauză că starea ei nu s-a îmbunătățit, au decis să îi oprească activitățile.

sursă (1) (2)

2 gânduri despre „Youkyung își cere scuze pentru postarea confuză + internauții sunt îngrijorați de cuvintele lui ChoA

  1. tsukiko2002

    Cred că mesajul ei de atunci trebuia de citit printre rânduri și astfel am fi putut deduce adevărul din spatele acestor cuvinte. Totuși când le vedeai pe cameră pe toate zâmbind nu te-ai fi putut gândi ce se întâmplă în spatele lor.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s