Dara și Minzy varsă lacrimi în timp ce își aduc aminte cu emoție de perioada trupei 2NE1 la emisiunea ‘Video Star’!

The heartbreaking confession of Minzy after leaving 2NE1 (Video Star) 감정적 인 에피소드 - YouTube

Membra 2NE1 și artista solo, Minzy, a apărut ca invitat special în episodul din 7 iulie al emisiunii „Video Star” de pe MBC, alături de fosta sa colegă, Dara, Yang Joon Il, Ahn Ye Eun, Jamie (Park Ji Min) și Solji din EXID!

În episodul din acea zi, fiecare dintre invitați au discutat personal câteva dintre cele mai dureroase și urâte comentarii cu care s-au confruntat vreodată de-a lungul carierei. În cazul lui Minzy, ea a spus: „A existat un comentariu care spunea: „Cum poate fi ea cântăreață când este atât de urâtă”. A fost într-adevăr dureros. Am crezut că cel mai important lucru pentru a deveni cântăreț a fost talentul, dar chiar și așa văzând că acel comentariu m-a afectat mult în tinerețe. M-am tot întrebat dacă sunt cu adevărat atât de urâtă”.

Mai târziu, Minzy a vorbit și despre plecarea ei din 2NE1: „Am avut astfel de pauze lungi între promoții. De fapt, am lansat doar două albume complete. Aveam reveniri complete cam odată la 4 ani, ca Jocurile Olimpice. Acele pauze au fost cu adevărat grele pentru mine, iar eu am simțit mult stres până când am suferit de depresie”.

Ea a continuat: „După ce am părăsit 2NE1, comentatorii m-au numit o trădătoare. A fost greu pe atunci, așa că, pentru un timp, m-am distanțat complet de internet”.

Minzy a adus apoi câteva cuvinte de recunoștință față de colega sa și membră a trupei 2NE1, Dara: „Am ceva ce vreau să-i spun lui Dara unnie. După ce 2NE1 s-a despărțit, Dara a trecut prin diverse provocări și a avut promoții diferite. Văzând-o muncind din greu, crescând ca persoană, asta mi-a oferit multă putere în timpul meu de odihnă. Unnie a fost întotdeauna mama grupului. Ea a avut mereu grijă de toată lumea”.

Auzind cuvintele lui Minzy, Dara a izbucnit în lacrimi, dovedind legătura profundă care s-a păstrat între ele. Dara a remarcat: „Nu am fost cu adevărat tipul de persoană care se exprima mult în trecut. În aceste zile, încerc să exprim mai multe lucruri. Trimit mai multe inimii în mesajele text. Dar întotdeauna m-am simțit prost față de Minzy pentru că am simțit că nu am avut grijă de ea suficient de mult în zilele noastre ca trupă 2NE1. Mă întreb cât de greu trebuie să îi fi fost totul la o vârstă atât de fragedă”. Auzind acestea și Minzy a izbucnit în lacrimi. 

Puteți vedea mai jos videoclipul! Le urăm mult succes amândurora!

Sursa

3 gânduri despre „Dara și Minzy varsă lacrimi în timp ce își aduc aminte cu emoție de perioada trupei 2NE1 la emisiunea ‘Video Star’!

 1. hyunamyou

  Am fost o fana mare 2ne1, dar mi se pare ca o cam lungesc cu aceasta situatie, in special Minzy, dupa ce a plecat din 2ne1/YG a spus niste chestii care se contrazic intre ele, asta ma face sa ma intrebam daca este sincera sau se agata de trecut pt ca stie ca doar asa poate sa primeasca atentie…

  Apreciază

  Răspunde
 2. aeJ

  „A existat un comentariu care spunea: „Cum poate fi ea cântăreață când este atât de urâtă”. A fost într-adevăr dureros. Am crezut că cel mai important lucru pentru a deveni cântăreț a fost talentul, dar chiar și așa văzând că acel comentariu m-a afectat mult în tinerețe. M-am tot întrebat dacă sunt cu adevărat atât de urâtă”.

  Erau cu sutele, comentariile referitoare la faptul ca toti o vedeau netalentata si asta s-a stiut de la bun inceput ca a afectat-o ca mai apoi sa se concentreze pe vocea ei mai mult si a le-a inchis oarecum gurile celor care o ‘laudau’ dupa live-ul de la If I were you sau Come Back Home si sa nu mai vorbim despre Lovely.

  „După ce am părăsit 2NE1, comentatorii m-au numit o trădătoare. A fost greu pe atunci, așa că, pentru un timp, m-am distanțat complet de internet”.

  Trist e faptul ca lumea inca o considera pe ea vinovata de despartirea trupei si nu pe YG. Si ea a gresit si YG-ul a facut-o.. ea nu a pierdut nimic, CL nu a pierdut nimic si cu atat mai putin Bom si Dara.. YG a pierdut.

  Cheer up, girl. You’re still amazing.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s