SEVENTEEN ocupă locul fruntaș în clasamentul săptămânal al albumelor Oricon de două ori la rând

SEVENTEEN Becomes 1st Foreign Male Artist In 12 Years To Top Oricon’s Weekly Album Chart Twice In A Row

SEVENTEEN este acum prima trupă masculină străină din ultimii 12 ani care a reușit să ocupe primul loc două săptămâni consecutive în clasamentul albumelor realizat de Oricon!

Cel de-al șaptelea album mini, „Heng:garæ”, s-a clasat săptămână trecută pe primul loc în clasamentul săptămânal al albumelor realizat de cel mai mare site de statistică muzicală din Japonia, Oricon.

Pe 7 iulie, Oricon a anunțat că albumul ocupă poziția fruntașă și în săptămâna 29 iunie-5 iulie, având 37.000 de vânzări.

Aceasta este prima dată când grupul ocupă primul loc în clasament pentru două săptămâni consecutive. De asemenea, este prima trupă masculină străină care atinge această reușită în 12 ani și 8 luni, un lucru nemaivăzut de la albumul „Unbreakable” de la Backstreet Boys, din noiembrie 2007!

SEVENTEEN le-a spus celor de la Oricon News: „Membrii au fost surprinși și fericiți să audă că ‘Heng:garæ’ este pe primul loc în clasamentul Oricon pentru a doua săptămână.” Băieții au adăugat: „Suntem foarte recunoscători. Vrem să le mulțumim tuturor celor care ne-au susținut, inclusiv fanilor noștri, CARAT, care ne sunt mereu alături.”

În plus, a fost anunțat faptul că SEVENTEEN va lansa noul album mini în japoneză, intitulat „24H”, în data de 9 septembrie.

Felicitări băieților din SEVENTEEN!

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s