Song Mino, Hwasa, Kim Jae Hwan, Jessi și mulți alții își confirmă apariția în cadrul noii emisiuni marca SBS

WINNER’s Song Mino, MAMAMOO’s Hwasa, Kim Jae Hwan, Jessi, And More Confirmed As Guests For SBS Variety Show

Noua emisiune de divertisment a SBS-ului, „Telegna” va fi ticsită de artiști cu nume mari din industrie!

Emisiunea a fost prima dată difuzată drept o producție pilot în luna aprilie a acestui an, iar, datorită succesului avut, a fost anunțat că va reveni pe ecrane în calitate de emisiune regulată în această vară. Întregul titlu al „Telegna” semnifică „Dacă Acel Lucru Ar Apărea la Televizor” și se spune că este un nou tip de emisiune de divertisment cu plasare de produse, care are drept slogan „Plasarea de produse le poate aduce fericire telespectatorilor.” Gazdele și invitații iau parte în bătălii pe acest subiect, iar profiturile si produsele sunt donate.

Pentru premiera din această vară, emisiunea va colabora cu Centrul de Distribuție Small & Medium Business, o instituție aflată sub tutela Ministerului Întreprinderilor Mici și Mijlocii și al Startup-urile pentru a susține companiile mici și mijlocii care participă la inițiativa „Brandului K”. Gazdele acestei emisiuni vor fi Yoo Se Yoon, Yang Se Hyung, Jang Do Yeon și Kim Dong Hyun.

De asemenea, „Telegna” a făcut cunoscute două grupuri de invitați care vor apărea în această emisiune. Primul grup este format din Kim So Mi, Kim Soo Ro, Jessi, Baek Ji Young, Crush și Kim Jae Hwan, care au participat și în episoadele pilot și au ajutat la epuizarea căpșunilor Nonsan. Al doila grup va fi format din Song Ga In, Song Mino din WINNER, Hwasa din MAMAMOO și Hong Jin Young.

„Telegna” va avea premiera pe 27 iulie.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s