Vânzările albumelor fizice din prima jumătate a anului 2020

Prima junătate a anului 2020 s-a încheiat și a lăsat în urmă melodii și albume noi, Într-o lume în care cei mai mulți se concentrează pe online, cum arată vânzările albumelor fizice în prima jumătate a anului?

  • SM Entertainment (3,869,545)

Vânzările albumelor NCT au crescut cu aproape 100% față de anul trecut. Pe lângă acest lucru, Baekhyun și Suho au ajutat la creșterea vânzărilor pentru EXO. Super Junior și TVXQ și-au arătat încă odată talentul și nu s-au lăsat mai prejos față de juniorii lor. YG Entertainment (211,059)

  • YG Entertainment (211,059)

Performanța YG în prima jumătate a anului nu este impresionantă. SECHKIES au arătat că mai trăiesc lansând un album, iKON au revenit pentru prima dată după plecarea lui B.I și WINNER au lansat un album cu 4 membri înainte ca 2 dintre aceștia să plece în armată. Pre-lansarea celor din BLACKPINK a adus succes pentru YG în prima jumătate a anului.

  •  JYP Entertainment (1,466,372)

TWICE continuă să vândă cel mai bine din JYP, GOT7 se mențin în timp ce Stray Kids și ITZY o duc destul de bine în vânzările de albume fizice.

  • Pledis Entertainment (1,438,037)

SEVENTEEN a ajuns cu succes la un milion de albume vândute după lansarea celui de al 8-lea album NU’EST arată și ei că se mențin.

  • BigHit Entertainment (4,541,575)

BTS au avut vânzări mari în prima jumătate a anului iar TXT au arătat că îi pot urma. Pe lângă acest lucru Big Hit a început procesul de achiziție al Source Music și Pledis Ent. pentru a-și întregi strategia înainte de plecarea membrilor BTS în armată.

 

Sursa

Un gând despre „Vânzările albumelor fizice din prima jumătate a anului 2020

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s