2AM sărbătorește a 12-a aniversare de la debut!

2AM members Seulong, Jinwoon to leave JYP Entertainment but grouping remains intact, Entertainment News & Top Stories - The Straits Times

Trupa 2AM a sărbătorit cea de-a 12-a aniversare de la debutul lor!

Data de 11 iulie a marcat a 12-a aniversare de la debut a trupei 2AM și toți cei 4 membri au postat pe rețelele de socializare pentru a sărbători alături de fani.

Changmin a scris: „Cu viteza luminii, este deja cea de-a 12-a aniversare a debutului nostru. Prima noastră evoluție pe scenă a fost în data de 11 iulie la ‘Music Bank’. Sentimentul pe care l-am avut în timpul prestației dinaintea noastră este încă proaspăt, ca și când s-ar fi întâmplat ieri. Mă simt destul de mândru de modul în care ceilalți membrii dau tot ce au mai bun pe cont propriu. Cred că punctul culminant al vieții mele a fost în 11 iulie 2008. Până și în ziua de azi, urcăm împreună pe scenă încă o dată, rămâneți sănătoși! Al 5-lea membru, IAM (numele fandomului), toate acestea nu ar fi fost posibile fără tine! Sunt întotdeauna recunoscător și îmi pare rău”.

El a împărtășit, de asemenea, o fotografie cu cei 4 membri care fac reclamă la un brand de piele, adăugând: „Sursa foto: Am fost odată și modele de produse cosmetice”.

View this post on Instagram

허허… 빛의 속도로 벌써 데뷔 12주년… 첫 무대 7월 11일 뮤직뱅크, 우리 바로 직전 곡의 그 느낌이 정말 어제처럼 생생한데..허허.. 각자의 자리에서 멋있게 최선을 다하는 동생들 모습이 새삼 대견하게 느껴지는 오늘 ^^ 내 인생의 가장 큰 전환점이 2008년 7월 11일었지 라고 생각해 본다. 또 다시 다 같이 무대에 서는 그날까지 모두들 건강히 ! ps. 제 5의 맴버 IAM이 없었으면 불가능 했던 일, 항상 고맙고 미안합니다. 사진출처:우리도 화장품 모델었다. #2am #이창민 #임슬옹 #조권 #정진운 #IAM #데뷔12주년

A post shared by 이창민 (@p.f.changmin) on

Și Seulong a împărtășit o fotografie cu 2AM, alături de mesajul: „2AM, sunt recunoscător pentru cea de-a 12-a aniversare a debutului nostru”, adăugând un hashtag cu numele fanilor, ”#IAM”. De asemenea, Jo Kwon a împărtășit clipuri și fotografii cu titlul: „a 12-a aniversare”. Jinwoon a postat fotografii împreună cu mesajul „2AM. IAM, totul este datorită vouă”.

View this post on Instagram

2AM 12주년 감사합니다 🙂 #iam

A post shared by 임슬옹 (@lsod.d) on

View this post on Instagram

12TH ANNIVERSARY – 🌏

A post shared by 조권 JO KWON (@kwon_jo) on

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s