Taeyong din NCT 127 vorbește despre rolul său ca lider, echipa sa și scopurile stabilite într-un nou interviu

Liderul NCT 127 a acordat un interviu publicației ‘News1‘ pentru seria ‘I Am The Leader‘.

Taeyong își iubește din suflet echipa și și-a exprimat afecțiunea pentru membri în cel mai recent interviu, pe care îl aveți tradus mai jos. De asemenea, el a dezvăluit și scopurile pe care le urmărește pentru viitor.

Î: Cum ai devenit liderul NCT 127?
R: „Nu am știut că voi fi ales ca lider, s-a întâmplat în mod natural. Ca stagiar, agenția mi-a spus că par plin de pasiune și entuziasm.

Î: Ce fel de lider crezi că ești?
R: „Sunt liderul care poate să spună versurile date fără să se încurce (râde). Încerc din greu să îmi îndeplinesc atribuțiile de lider cu hotărâre.

Î: Când au membrii nevoie de liderul lor cel mai mult?
R: „Fiecare prestație este diferită, există diferențe la cameră, format etc. Cineva trebuie să organizeze totul, să facă legătura între membri și staff. Când membrii îmi împărtășesc opiniile și gândurile, eu merg și comunic staff-ului poziția noastră.

Î: Se spune că ești meticulos când ai grijă de membri.
R: „Cred că îmi bag nasul în treaba altora prea mult (râde). După ce terminăm filmările din program, mă gândesc că acele cadre vor rămâne pentru totdeauna, așa că nu vreau ca cineva să regrete. De aceea încerc să atrag atenția asupra lucrurilor mărunte când lucrăm. Vreau să trecem prin toate fără regrete.

Î: Care membru te ajută cel mai mult?
R: „Fiecare membru iubește NCT 127 foarte mult și fiecare membru își dorește ca echipa să reușească. Cu toții avem o pasiune pentru a crește și pentru a fi recunoscuți, așa că fiecare membru își joacă rolul. Dacă ar trebui să aleg, aș spune că Doyoung și Mark mă ajută foarte mult. Discutăm despre multe detalii în prestațiile noastre. De asemenea, îi sunt recunoscător celui mai mare dintre noi, Taeil. Sunt foarte încântat că mă recunoaște și, datorită acestui lucru, încerc din greu să fiu un lider bun.

Î: Cum te descurci să comunici cu membrii străini din NCT 127?
R: „În general nu avem probleme de comunicare. Când trebuie să ascultăm explicații lungi în legătură cu programul, există câteva cuvinte pe care membrii străini s-ar putea să le găsească dificil de înțeles. Yuta în special se descurcă mai greu cu explicațiile complicate, dar trebuie doar să îi comunici de vreo 3 ori. Apoi înțelege.

Î: Care este obiectivul final al NCT 127?
R: „Aș vrea ca fiecare membru din să fie recunoscut pentru talentele sale, până în punctul în care fiecare membru să aibă o carieră solo. Presupun că acesta ar fi punctul în care am ajunge cea mai talentată echipă. Visul nostru este să devenim artiști recunoscuți, urmând pașii seniorilor de la SM Entertainment.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s