Fanii au fost profund înduioșați să-l vadă pe B.I fugind prin ploaie după ce i-a oferit umbrela lui unui fan!

Recent, fanii au fost impresionați de gestul cald al lui B.I, făcut pentru un fan de-al său!

În data de 13 iulie, o fană de-a fostului lider iKON a făcut o postare pe Twitter. Descrierea cuprindea povestea despre modul în care Hanbin i-a oferit ubrela, după ce l-a abordat pe stradă, pe timp de ploaie. Lângă descriere a atașat fotografii cu B.I. alergând în ploaie cu mâinile deasupra capului.

Fana care a scris postarea a început să povestească faptul că se plimba cu un prieten de-al ei, când a avut loc întâlnirea întâmplătoare cu B.I. Ea privea clădirile și oamenii de langă ea când a văzut un bărbat purtând un tricou galben deschis. Îi văzu brățara pe braț și aruncă o privire mai atentă la el, după care și-a dat seama că ar putea fi Hanbin.

Ea a spus că a alergat spre bărbatul în galben când a prins puțin curaj și a strigat „Hanbin ?!”. Acesta a fost surprins dar s-a întors și, într-adevăr, era el! 

Tipa i-a spus că este fana lui și a început să plângă. B.I s-a apropiat de ea să o liniștească și i-a dat umbrela lui. După spusele fanei, Hanbin i-a spus zâmbind că plouă atât de tare și va fi foarte rău dacă rămâne mult timp în afară și a rugat-o să i-a umbrela lui. După ce fana a acceptat cu greu umbrela, B.I i-a spus să se oprească din a plânge și că îi pare rău. I-a urat ”Călătorie plăcută!”, după care a luat-o la fugă acoperindu-și capul cu mâinile.

Ceilalți fani care au văzut postarea pe Twitter au exprimat cât de mult au fost înduioșați de B.I și, de asemenea, și-au arătat recunoștința față de persoana care l-a recunoscut pe stradă și a creat postarea.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s