Fanii au păreri împărțite referitoare la comportamentul directorului de la Woolim Entertainment cu membrii INFINITE

Fanii sunt extrem de nervoși pe comportamentul directorului agenției Woolim Entertainment!

În noaptea zilei de 13 iulie, Woohyun din INFINITE a interacționat cu fanii săi prin intermediul unui live pe Instagram, alături de membrul Sunggyu și Lee Joong Yeop, CEO-ul agenției Woollim Entertainment. În videoclip, cei trei au fost văzuți la o ieșire la băutură în aer liber.

Imediat ce transmisia live a început, Lee Joong Yeop a fost surprins lovindu-l pe Woohyun în cap. Uitându-se la cameră, Woohyun a spus: „Ați văzut toate astea, nu? Mă lovește așa de obicei. Mă lovește mult”. Lee Joong Yeop a putut fi auzit din spate, zicând: “Da, te lovesc. Care-i problema?”

Apoi, în timp ce a îndreptat camera spre Lee Joong Yeop, cântărețul a spus: „Această situație este cea mai rea”. La acest comentariu, directorul a remarcat: „Fața ta este mai rea”.

Mai mult, când Sunggyu a comentat că nu se poate alătura transmisiei din cauza unei probleme cu microfonul, CEO-ul a spus: „Este pentru că nu vrei să interacționezi [cu fanii]”. Sunggyu s-a apărat imediat spunând: „Am interacționat cu ei ieri trei ore”.

Directorul a continuat să facă comentarii precum „Ești de 80 de kg, deci oprește-l (live-ul)” și să spună alte înjurături. Când Woohyun i-a spus: „Nu mai înjura”, Lee Joong Yeop a refuzat, iar cei trei au continuat să râdă. Sunggyu a remarcat: „Cred că vei regreta asta mâine. Ai grija.”

Fanii s-au împărțit în două: unii consideră că directorul s-a comportat înjositor și violent, iar alții consideră că a fost doar o glumă.

„De ce face asta dacă știe că fanii se uită la live?”

„Am înțeles că sunt toți apropiați unul de celălalt, dar nu ar fi trebuit să facă asta.”

„De ce îl atacă doar pe Woohyun ??”

”Membrii par total șocați”

Între timp, unii fani internaționali susțin că astfel de întâmplări s-ar putea isca dacă CEO-ul și artiștii săi au o „relație casual” și sunt apropiați.

Ce părere aveți?

Sursa

2 gânduri despre „Fanii au păreri împărțite referitoare la comportamentul directorului de la Woolim Entertainment cu membrii INFINITE

  1. Pingback: Directorul de la Woollim Entertainment iși cere iertare pentru comportamentul de care a dat dovadă | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s