YG Entertainment oferă o declarație oficială cu privire la accidentul de mașină în care se aflau cei doi mebmrii din iKON!

În data de 14 iulie, YG Entertainment a oferit un răspuns oficial cu privire la starea membrilor Kim Jin Hwan și Koo Jun Hoe din iKON după ce au fost implicați într-un accident de mașină pe autostradă, cauzat de șoferul care era băut.

Compania și-a cerut scuze pentru incident și s-a asigurat că șoferul (care era managerul băieților) va parcurge investigațiile necesare cu poliția.

YG Entertainment a declarat:

”Confirmăm că vehiculul în care se aflau cei doi membrii iKON a avut un accident în data de 13 iulie pe ruta 3, care ducea din Sacheon în Namhae.

Leziunile suferite de șoferul „A”, precum și de Koo Jun Hoe și Kim Jin Hwan au fost minore în conformitate cu medicii, primind tratament de urgență, iar în prezent se odihnesc în căminul lor.

Agenția noastră este profund îngrijorată și își va asuma răspunderea în ceea ce privește accidentul, care a apărut în ciuda reglementărilor interne stricte ale companiei privind conducerea sub influența alcoolului. Vom efectua o investigație internă amănunțită și vom lua măsuri în mod corespunzător, iar șoferul „A” va coopera în mod fidel cu anchetele poliției.

Ne cerem iertare sincer.”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s