Cum au făcut echipă Frații Urși (We Bare Bears) cu MONSTA X

Creatorul Fraților Urși , Daniel Chong, dezvăluie cum un mesaj de Twitter aleatoriu i-a atras atenția asupra grupului  MONSTA X și cum a adus trupa K Poo în show-ul său.

În 2018, un fan al grupului MONSTA X a trimis un mesaj pe Twitter creatorului Aventurilor Fraților Urși, Daniel Chong, că, dacă s-a gândit vreodată să aducă un grup K-pop în cadrul emisiunii, speră să fie MONSTA X. Având în vedere că emisiunea a făcut mai multe referințe la K-pop în trecut, Chong a răspuns pur și simplu: „Voi vedea ce pot face”.

Ceea ce fanul  nu a realizat atunci a fost faptul că tocmai pusese ceva în mișcare!

Un an mai târziu, MONSTA X a apărut în episodul final al sezonului 4 al lui We Bare Bears, iar fandomul trupei a explodat: idolii lor preferați au ajuns eroi de desene animate!  Mesajele de pe Twitter ale lui Chong despre episodul respectiv s-au răspândit pe internet cu viteza luminii. Scenariul episodului i-a urmat pe Grizz și Ice Bear în încercarea de a-l ajuta pe fratele lor Panda să întâlnească trupa, pe care o iubește, dar este urmărit de o serie de ghinioane.

Când a fost anunțat episodul, Chong a împărtășit o captură de ecran a conversației sale originale de pe Twitter cu fanul și a adăugat pur și simplu: „Aceasta este literalmente cum s-a întâmplat.”

În 30 iunie, We Bare Bears: The Movie a fost lansat oficial și cu această ocazie, Chong a acordat interviuri noi. Întrebat dacă a fost într-adevăr tweet-ul unui fan aleator care l-a determinat să aducă trupa MONSTA X în emisiune,  Chong recunoaște că el și scriitorii lucrau la un episod K-pop la acea vreme, dar nu se stabilise încă ce trupă să invite. Mesajul de Twitter a adus grupul MONSTA X în atenția lui Chong, care își amintește: „Calendarul a fost perfect. I-am privit și am fost ca, să încercăm să îi aducem. Deci, totul a funcționat perfect.”

Odată ce trupa a fost desemnată să lucreze cu artiștii de poveste, Sang Lee și Charlie Parisi, aceștia au făcut o grămadă de cercetări pentru episodul respectiv, inclusiv săpând prin chaturi și site-urile web pentru a afla, după cum spune Chong, „totul despre acești băieți și despre cum sunt lucrurile legate de ei din interior. Aceasta este comunitatea K-pop. Este vorba despre a cunoaște fiecare centimetru din aceste trupe.” Echipa de la Aventurile Fraților Urși a mers chiar la un concert MONSTA X din America!

Cu toate acestea, Chong și echipa nu se așteptau ca episodul să se bucure de un așa mare succes. După postarea videoclipurilor de previzualizare de pe Cartoon Network, fandomul MONSTA X a făcut ca vizionările să atingă câteva milioane! Fanii au efectuat rapid  cercetări minuțioase pentru a afla exact cum a fost realizat episodul de către echipajul Aventurile Urșilor Frați și au fost încântați.

„Comunitatea K-pop online este de neegalat”, o laudă Chong. „Este o forță care trebuie luată în calcul și dacă o cooptați la ceva ce faceți, ceea ce s-a ăntâmplat în emisiunea noastră, este ceva la superlativ.”

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s