Noul grup de la YG, TREASURE, dezvăluie două clipuri cu membrii Asahi și Jaehyuk de la filmările videoclipului de debut!

Membrii viitorului grup de băieți de la agenția YG Entertainment, TREASURE, filmează în prezent videoclipul lor oficial de debut, potrivit rapoartelor presei din 15 iulie!

Însăși membrii TREASURE au decis să dezvăluie două faze captivante din videoclip, postând pe Instagram mici spoilere, entuziasmând puternic fanii cu frizurile, hainele și culorile extravagante abordate!

Cei doi membrii din videoclipuri sunt Asahi și Jaehyuk, ambii răcorindu-se cu ajutorul unor ventilatoare după o intensă rundă de filmări cu coregrafie. Judecând după reacțiile fanilor, transformarea blondă a lui Asahi îi face pe fani să înnebunească!

Între timp, debutul oficial mult așteptat al trupei TREASURE va avea loc la sfârșitul acestei luni sau la începutul lunii august. Le urăm mult noroc la filmări!

În cazul în care nu cunoașteți prea bine trupa TREASURE, membrii (12 la număr) au fost câștigătorii emisiunii de supraviețuire, YG Treasure Box. Aveți aici și aici poze de concept cu ei!

Sursa: allkpop

Un gând despre „Noul grup de la YG, TREASURE, dezvăluie două clipuri cu membrii Asahi și Jaehyuk de la filmările videoclipului de debut!

  1. Pingback: Hyunsuk și Yoshi din TREASURE spun ‘shhh’ în noile spoilere pentru videoclipul de debut! | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s