„It’s Okay to Not Be Okay” ajunge #6 în clasamentele mondiale Netflix!

K-drama „It’s Okay to Not Be Okay” urcă în top 10 mondial de la Netflix!

Acest rezultat impresionant a fost obținut de serial în 13 iulie, când a fost cel mai bine clasată dramă asiatică din clasamentul mondial pentru acea zi, deși pe listă au apărut și alte emisiuni din Germania, Australia, Columbia și Turcia.

Clasamentul mondial Netflix include toate spectacolele de pe Netflix, inclusiv spectacole de diverstisment și desenele animate, dar dramele tind să domine lista. Există, de asemenea, multe variații între regiuni, așa cum este de așteptat.”It’s Okay to Not Be Okay” a ocupat constant numărul 1 în clasamentul individual pentru Hong Kong, Malaezia, Thailanda și Vietnam pentru săptămâna precedentă. În Coreea de Sud și în Filipine, acesta s-a clasat fie pe locul unu, fie la numărul doi pentru același interval de timp.

Evoluția puternică a serialului la nivel internațional, prin streaming online, este de remarcat, deoarece ratingurile sale din Coreea de Sud au fost destul de slabe, situându-se în jurul valorii de 5%. La fel ca „Arthdal Chronicles” , „”It’s Okay to Not Be Okay” este probabil să fie privit ca un succes în finalul producției, deoarece valorile de streaming internațional au avut din ce în ce mai mult prioritate în producția de drame din Coreea de Sud, în detrimentul valorilor luate în considerare în mod tradițional.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s