Park Jin Young postează un meme trimis de Jeongyeon unde apare împreună cu TWICE, artiștii JYP reacționează

Park Jin Young Posts A Meme Sent By Jeongyeon Featuring Himself And TWICE; Current And Former JYP Artists React Hilariously

Park Jin Young dezvăluie o mare surpriză pe care a primit-o din partea lui Jeongyeon din TWICE!

În data de 16 iulie, fondatorul agenției JYP Entertainment a postat pe Instagram o fotografie în care acesta apare într-o poziție asemănătoare cu cea a lui Momo și Chaeyoung. Acesta a scris în descriere: „Am primit un mesaj de la Jeongyeon cu aceasta poză. Ar trebui să vă opriți din a mai face meme-uri cu mine pentru ca fetele să nu mai facă asta… TT”.

Meme-ul a primit multe reacții haioase atât din partea fanilor, cât și din partea artiștilor care fac sau au făcut parte din JYP Entertainment.

Dahyun a scris: „Cine a făcut aceste poze? A făcut o treabă bună~^^.” Încă un comentariu a fost adăugat de pe contul de Instagram al trupei TWICE care spune: „Apăs pe butonul de like și plec…”

Junho din 2PM a scris: „Este un challenge?”

Youngjae din GOT7 a adăugat: „Este ceva ce noi toți trebuie să facem…?”

Fostele artiste ale JYP Entertainment, Jamie (Park Jimin) și Yubin au scris: „TU EȘTI MEME-UL!!!!!!!!!!!”, respectiv: „Hahaha dacă tu faci asta toata lumea va vrea să îl copieze!”

Între timp, TWICE a revenit în iunie cu piesa „More & More” și va reveni pe 16 septembrie cu albumul japonez cu cele mai bune piese, “#TWICE3”.

Sursa

3 gânduri despre „Park Jin Young postează un meme trimis de Jeongyeon unde apare împreună cu TWICE, artiștii JYP reacționează

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s