Hwasa din MAMAMOO spune că s-a rănit la spate înainte de revenire

Hwasa din MAMAMOO a apărut la emisiunea „I Live Alone”, unde a vorbit despre cum și-a rănit spatele.

A trecut ceva vreme de când Hwasa a apărut ultima oară la emisiunea „I Live Alone” de pe MBC, dar, cu ocazia recentei reveniri, aceasta a fost invitată pentru a-și descrie rutina zilnică din nou.

S-a trezit dimineața pe canapea, așa cum face întotdeauna. În interviu, ea a dezvăluit că spatele a început să o doară în timp ce dansa, așa că a fost dusă la spital cu o ambulanță. Cum totul s-a întâmplat înainte de revenire, fanii s-au îngrijorat și s-au întristat auzind povestea.

Hwasa a menționat că a trebuit să rămână în spital timp de o săptămână, iar imediat după să înceapă promovările, însă nu a putut, fapt ce a întristat-o. „Doctorul a spus că deja am hernie de disc. N-am putut să merg sau să mă mișc în prima zi. Am putut să mă plimb puțin în a doua zi. Cred că sunt bine acum, mai puțin când tușesc sau când trag vânturi. Chiar țip când trag vânturi.

În episodul din 17 iulie, Hwasa comandă supă de pui în timp ce stă întinsă și întâmpină niște dificultăți încercând să se ridice. „Așa mă simt mult mai bine, pentru că pot să mă ridic. Chiar aveam moralul la pământ în fiecare dimineață.

Hwasa a mai spus și că nu își putea spăla părul la fel de des. În timp ce își urmărea videoclipul, a spus: „Trecuse ceva timp de când îmi spălasem părul în ziua aceea.” Când a fost întrebată de câte zile nu își mai spălase părul, Hwasa a zâmbit jucăuș și a spus „Este un secret~”. Park Na Rae i-a făcut pe toți să râdă mai apoi: „Asta înseamnă o săptămână.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s