Hwasa din MAMAMOO vorbește despre trăirea momentului, discuțiile cu colegele ei și multe altele

MAMAMOO’s Hwasa Talks About Living In The Moment, Discussing The Future With Members, And More

Hwasa din Mamamoo a realizat recent un pictorial pentru revista de modă Cosmopolitan!

În interviu, idolul a vorbit despre noua sa melodie Maria, emisiunea „Home Alone” („I Live Alone„) și colegele sale de trupă.

Prima dată, Hwasa a vorbit despre popularitatea melodiei „Maria”, spunând: „Am vrut ca mulți oameni să se gândească și să reflecteze asupra lor și să fie confortabili cu diversele interpretări ale melodiei. Tema din „Maria” este legată de ceea ce gândeam și despre ce gândesc acum la 26 de ani.

Intervievatorul a subliniat faptul că versurile melodiilor din noul său album par să reflecte ultimii ei șase ani din industria divertismentului, iar ea a explicat: „Mi-am dat seama că este foarte greu să fac treaba cuiva într-o manieră stabilă și calmă. Sunt încă sensibilă pentru că nu mă simt în largul meu, dar cred că voi fi bine.

Hwasa apare uneori în emisiunea „Home Alone”, iar ea s-a alăturat recent lui Park Na Rae și Han Hye Jin la filmarile pentru „Women’s Secret Party” (traducere literală). Aceasta a împărtășit: „A trecut mult timp de când le-am văzut. Park Na Rae și Han Hye Jin nu au spus altceva decât „Ai făcut o treabă grozavă.” Chiar dacă nu au spus multe, m-am simțit alintată mai mult că niciodată, deoarece am simțit că mă cunosc cu adevărat.”

De asemenea, Hwasa a dezvăluit că se întâlnește cu membrele MAMAMOO pentru a împărtăși planurile de viitor și preocupările legate de prezent. Ea a comentat: „Există o ascunzătoare unde mergem și în care vorbim mult și ne ascultăm. Cred că de aceea noi patru ne-am apropiat atât de mult.”

Idolul și-a exprimat dorința de a continua să facă muzică cât de mult timp poate. Artista a spus: „Ori de câte ori mă trezesc dimineața, mă gândesc: „Există o șansă ca eu să pot greși total astăzi.” Este determinarea mea de a nu-mi pierde pasiunea inițială. Popularitatea mea nu poate dura pentru totdeauna, așa că voi trăi cu pasiune în perioada dată.

Pozele complete și interviul vor fi disponibile în august conform Cosmopolitan.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s