Ailee, Ravi & Newkidd se alătură altor artiști asiatici pentru proiectul muzical global “ME ME WE”

Cântăreți de top din șase țări asiatice – Ailee, Ravi din VIXX și Newkidd reprezentând Coreea de Sud – s-au adunat pentru a pregăti o melodie specială prin care își exprimă speranțele de a depăși COVID-19.

Opt cântăreți celebri din Coreea de Sud, Indonezia, Malaezia, Vietnam, Thailanda și Filipine își unesc forțele pentru lansarea piesei globale  „ME ME WE”. 

Piesa, care a fost produsă ca o colaborare între Warner Music și autoritățile din Gangnam, va fi lansată simultan în jurul sfârșitului lunii iulie în șase țări asiatice.

„ME ME WE” este un mesaj de speranță pentru persoanele din întreaga lume care suferă din cauza pandemiei de COVID-19. Melodia va fi veselă și revigorantă și versurile sale vor trimite mesaje de speranță.

După cum spuneam, reprezentând Coreea de Sud, Ailee și Ravi, precum și grupul de idoli în ascensiune NewKidd au ajutat oferindu-și vocile imediat după au auzit despre producția acestui proiect global.

Pe lângă cele trei nume din K-pop, se află, de asemenea, artista R&B din Indonezia Rahmania Astrini, compozitorul malaezian Aizat Amdan, trupa populară vietnameză Chillies, artista feminină thailandeză PAAM și rapperul filipinez Quest. Toți artiștii participanți sunt cunoscuți ca muzicieni talentați, ale căror abilități sunt foarte apreciate în țările lor.

În plus, producătorul american MZMC, care a produs piese lansate de EXO, Red Velvet, SHINee și NCT, s-a ocupat de producerea „ME ME WE”.

Din cauza limitărilor provocate de COVID-19, piesa a fost înregistrată de cântăreți în țara lor de origine și trimisă ulterior producătorilor coreeni.

 

Sursa

Un gând despre „Ailee, Ravi & Newkidd se alătură altor artiști asiatici pentru proiectul muzical global “ME ME WE”

  1. Pingback: Ailee revine în octombrie | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s