Fanii FANTASY sunt îngrijorați pentru sănătatea lui Rowoon din SF9 & cer agenției să ia măsuri

Fanii grupului SF9 acuză agenția FNC  Ent. că nu are grijă corespunzător de sănătatea lui Rowoon și îi cer o atitudine mai responsabilă, trecând în revistă problemele idolului din trecut, care au fost ignorate.
Grupul SF9 își promovează în prezent noul mini-album „9loryUS” și piesa de titlu „Summer Breeze”. Pe 16 iulie, FNC a anunțat că Rowoon avea dureri de spate și genunchi. El a fost sfătuit de medic să evite mișcările intense și să-și folosească prea mult corpul ca să nu își agraveze starea. FNC a anunțat apoi că Rowoon va continua să participe la activități, fiind atent la starea lui de sănătate, și că va evita să danseze.

Rowoon suferă de dureri de spate încă de la debut și a vorbit despre asta de mai multe ori. După anunțul FNC din acea zi, el le-a scris și o scrisoare lungă fanilor, în care și-a cerut scuze acestora și membrilor trupei.

De atunci Rowoon nu a participat la spectacolele  muzicale. El s-a concentrat pe tratament. Dar Rowoon s-a alăturat la apelurile video cu FANTASY, unde i-a asigurat pe fani că este bine. Totuși el a fost văzut purtând un brâu și din când în când ținându-și spatele de durere.

Momentul care a declanșat însă furia FANTASY a fost evenimentul de shopping online CJmall organizat pe 20 iulie târziu noaptea, unde membrii își promovează noile prosoape. Rowoon a participat la acest eveniment târziu în care s-au întâmplat multe.

Un videoclip cu Rowoon de la studio s-a răspândit online, unde poate fi văzut cum merge extrem de greu și folosind cârje (Kpopmap a decis să nu partajeze la videoclipul).

Acesta nu a fost singurul lucru care i-a preocupat pe fani. În timpul live-ului, fanii au putut vedea când au privit cu atenție că idolul avea dureri în timp ce stătea pe scaun și că acesta se ținea pe spătarul scaunului pentru sprijin.

Fanii au observat că li s-au interzis comentariile legate de faptul că Rowoon a fost rănit și încurajările să se odihnească. Nu au putut să comenteze, deoarece erau incluși „termeni interziși”. Această „cenzură” a dublat furia fanilor cărora nu le venea să creadă că organizatorii au decis să rezolve problema închizându-le gura!

Pe lângă aceasta, s-a dovedit că regizorul știa despre starea lui Rowoon, întrucât a declarat că „Rowoon are dureri mari” înainte de emisiune. Mulți au subliniat că, dacă îl durea atât de tare, de ce a fost acord să-l lase să participe la emisiunea live?

Mulți fani au cerut ca Rowoon să fie lăsat să se odihnească și că , chiar dacă el a fost cel care a spus că vrea să participe la show, din devotament, agenția ar fi trebuit să nu îl lase să lucreze, pentru că durerile sale erau vizibile.

În toată această situație, Rowoon a arătat (din nou și din nou) că este o persoană muncitoare care încearcă tot ce este mai bun pentru show și pentru fani. El a încercat să-i liniștească pe fani că este bine și le-a zâmbit în ciuda durerii. În semnalele fanilor de apeluri video, el continuă să-i spună fanilor să nu-și facă griji pentru el.

https://twitter.com/Rowoon/status/1284890973122658304?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1284890973122658304%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.kpopmap.com%2Ffantasy-triggered-by-sf9-rowoon-condition-demands-proper-treatment%2F

În concluzie, fandomul FANTASY este îngrijorat de starea de sănătate a lui Rowoon și se întreabă dacă toată această durere era necesară pentru a vinde niște prosoape. Fanii vor să se asigure că este tratat corect și că se odihnește suficient pentru o recuperare bună.

 

Sursa

 

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s