Zico din Block B se înrolează în această lună!

Publicul este surprins după ce a aflat că Zico din Block B se va înrola luna aceasta!

Pe 21 iulie, portalul coreean Dailian a raportat că Zico se va înrola la sfârșitul lunii iulie. În urma știrilor apărute, agenția KOZ Entertainment a confirmat: „Zico se va înrola la 30 iulie, iar după ce va face pregătirea militară de bază, va fi lucrător în serviciul public.”

Zico este al cincilea membru al Block B care va începe serviciul militar obligatoriu după Jaehyo (care a fost lăsat la vatră în decembrie anul trecut), Taeil, B-Bomb și U-Kwon. Născut în 1992, Zico are 29 de ani după metoda de calculare a vârstei coreene.

Zico și-a făcut debutul ca membru al Block B în 2011 cu single-ul „Do U Wanna B?”. După ce și-a înființat agenția KOZ Entertainment în 2019, Zico a continuat să se bucure de succes prin lansări precum single-ul „Any Song”. La 1 iulie, a lansat albumul „RANDOM BOX” cu piesa de titlu “Summer Hate” și a scris și produs, de asemenea, melodii pentru mulți idoli și campanii, inclusiv pentru emisiunea „Produce 101”. În prezent, Zico joacă rolul de mentor în „I-LAND” de pe Mnet.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s