MONSTA X și Monbebe devin membrii clubului unei organizații de caritate importante în urma donațiilor făcute

‘The Neighbor Club’ este un club al organizației Good Neighbors International, care se ocupă cu eradicarea foamei în lume. MONSTA X i-a inspirat pe fanii Monbebe să doneze pentru o cauză bună.

Grupul și fanii lor continuă să uimească lumea. MONSTA X și Monbebe sunt acum oficial înscriși în The Neighbor Club, fapt care tocmai a fost confirmat de agenția Starship Entertainment. Agenția a declarat că: „MONSTA X a fost înscrisă în The Neighbors Club împreună cu fanclubul Monbebe ca parte a organizației Good Neighbors.”

Statutul de membru al The Neighbours Club se acordă celor care au adus contribuții semnificative de cel puțin 10 milioane de woni (aproximativ 8 380 USD) pentru ONG-ul umanitar internațional, organizație care se implică în diferite activități semnificative de ajutorare și sprijin pentru cei nevoiași. Alți membri apreciați ai The Neighbors Club sunt So Ji Sub, Kim Hyun Joo, Go Ara și Lee Seung Chul.

În 1 martie, membrii MONSTA X au dat un exemplu și au făcut o donație de 100 de milioane de woni (83 478,08 USD) pentru Good Neighbors. Idolii nu au anunțat agenția Starship decât după ce au donat suma de bani. Gestul a fost făcut pentru a-i ajuta pe cei nevoiași în regiunile Daegu și provincia Gyeongsang de Nord, în mijlocul pandemiei COVID-19. Fanii Monbebe le-au urmat gestul voluntar și au făcut donații la rândul lor.

Pe această bază, Good Neighbors a luat legătura cu MONSTA X pentru a-i invita să se înscrie în The Neighbors Club și se spune că membrii MONSTA X și-au exprimat dorința puternică de a fi alături de Monbebe, astfel încât atât MONSTA X și Monbebe au intrat împreună în Neighbors Club. Grupul a mai spus: „Dorim să împărtășim dragostea pe care am primit-o de la fani cu cei care au nevoie”.

Membrii trupei se pregătesc momentan de primul lor concert live online din 9 august, care se va intitula  “MONSTA X Live From Seoul With Luv”. Concertul a fost amânat cu două săptămâni pentru a-i putea da timp liderului Shownu să își revină după operația de la ochi.

 

Sursa

 

Un gând despre „MONSTA X și Monbebe devin membrii clubului unei organizații de caritate importante în urma donațiilor făcute

  1. Pingback: Fanii WENEE donează în numele lui Wonho pentru un program împotriva violenței școlare | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s